Sayfa 956/996 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Kişi kendinden bilir işi,biz tahmin etmiştik ama hangi işle iştigal ettiğini ama sen kendi ağzınla teyit ettin,sana son uyarım bit yavrusu,biliyorum kaşınıyorsun ama git başka yerde kaşıt kendini....

2.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Birikimini koruma mahalle yansa saçını tararsın sen
    Evet buradaki insanların çoğunun ilk derdi (süregelen yanlış ekonomi politikalarına rağmen) birikimlerini koruyabilmektir. Ve siz böyle yaparak hepimize alenen hakaret ediyorsunuz. Burada istemediğiniz çok açık olduğu halde ısrarla insanları provake etmeye çalışıyorsunuz. Ama herkes herşeyin farkında, merak etmeyin;)

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bakmiyordum cds e.2011 rakamlarina gelmis vay be..
    500 olunca yaygara kopuyordu 2 saatte bi paylasim oluyordu burada
    Sayın Sugosu82,siz piyasa içindesiniz,dövizdeki bu düşüşün size bir faydası oldu mu? veya dolaylı olarak biz son kullanıcılara bir faydası olacak mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Dolar al diye yırtınan insanlara sorarım 2018 den bugüne dolar tutan biri % kaç kazandı ?
    Burada kimse dolar alın diye yırtınmıyor merak etmeyin. Ama satalım da Carry Trade'cilerin ekmeklerine yağ sürelim diye yırtınanlar belli, şekil A da görüldüğü gibi.. 😉

5. Finans merkezi almanya, hollanda olmuş ha ingiltere bizim için ne fark eder ki hepsi aynı mok.

6.  Alıntı Originally Posted by betterking Yazıyı Oku
    Evet buradaki insanların çoğunun ilk derdi (süregelen yanlış ekonomi politikalarına rağmen) birikimlerini koruyabilmektir. Ve siz böyle yaparak hepimize alenen hakaret ediyorsunuz. Burada istemediğiniz çok açık olduğu halde ısrarla insanları provake etmeye çalışıyorsunuz. Ama herkes herşeyin farkında, merak etmeyin;)
    Dolar almak birikimi korumaktır para kazanma, yatırım aracı değildir dedikçe ben şunu bunu kazandım diyene verilmiş bir cevaptı bu genele yaymayın ki bende zaten alıp satan biriyim..

Ben burda kimse bana yazmadığı sürece cevap vermiyorum ki cevapta beklemiyorum. Cds gelmiş 200e diler gelmiş 6,9 a burda hala negatif haber alan copy paste yapıp acımasızca eleştiriyor buna karşıyım. 2 kuruş kar etmek için düşülen bu haller trajedi resmen.

Benim fikrim bunlar cevap verme zorunluluğunuz yok ben alım zamanı gelince de aldığımı yazıcam ama 5-6 ay daha var bunun için önce baldan tatlı %19 faiz 5 stopajla ;)

7. Bu başlığı şu anda 37 kişi okumaktadır. (14 üye ve 23 ziyaretçi)

Bu akşam da bakışıp bakışıp kaçacaz galiba

8. dava 1 mayis gibi
    patates, püre olacak gibi gibi...
    mart ayi vergi ayı...
    açalım esnafı da. sorumluluk olmasın

Sayfa 956/996 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz