Kişi kendinden bilir işi,biz tahmin etmiştik ama hangi işle iştigal ettiğini ama sen kendi ağzınla teyit ettin,sana son uyarım bit yavrusu,biliyorum kaşınıyorsun ama git başka yerde kaşıt kendini....
Kişi kendinden bilir işi,biz tahmin etmiştik ama hangi işle iştigal ettiğini ama sen kendi ağzınla teyit ettin,sana son uyarım bit yavrusu,biliyorum kaşınıyorsun ama git başka yerde kaşıt kendini....
Evet buradaki insanların çoğunun ilk derdi (süregelen yanlış ekonomi politikalarına rağmen) birikimlerini koruyabilmektir. Ve siz böyle yaparak hepimize alenen hakaret ediyorsunuz. Burada istemediğiniz çok açık olduğu halde ısrarla insanları provake etmeye çalışıyorsunuz. Ama herkes herşeyin farkında, merak etmeyin;)
Finans merkezi almanya, hollanda olmuş ha ingiltere bizim için ne fark eder ki hepsi aynı mok.
Dolar almak birikimi korumaktır para kazanma, yatırım aracı değildir dedikçe ben şunu bunu kazandım diyene verilmiş bir cevaptı bu genele yaymayın ki bende zaten alıp satan biriyim..
Ben burda kimse bana yazmadığı sürece cevap vermiyorum ki cevapta beklemiyorum. Cds gelmiş 200e diler gelmiş 6,9 a burda hala negatif haber alan copy paste yapıp acımasızca eleştiriyor buna karşıyım. 2 kuruş kar etmek için düşülen bu haller trajedi resmen.
Benim fikrim bunlar cevap verme zorunluluğunuz yok ben alım zamanı gelince de aldığımı yazıcam ama 5-6 ay daha var bunun için önce baldan tatlı %19 faiz 5 stopajla ;)
Bu başlığı şu anda 37 kişi okumaktadır. (14 üye ve 23 ziyaretçi)
Bu akşam da bakışıp bakışıp kaçacaz galiba![]()
dava 1 mayis gibi
patates, püre olacak gibi gibi...
mart ayi vergi ayı...
açalım esnafı da. sorumluluk olmasın![]()
![]()
Yer İmleri