Sayfa 391/446 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1. Tabi birinde bunu gübre ile kıyaslamak yerine metal endeksindeki emsal hisseleriyle kıyaslamak daha sağlıklı olur. Onlarla kıyaslayınca da bu fiyatlar çok makul kalıyor aslında ama dediğin gibi kağıdın toplanma işi var. Belki bizim patron diğerleri kadar acımasız değildir de hem kendine hem bize kazandırır kim bilir

2.  Alıntı Originally Posted by brucearkin4454 Yazıyı Oku
    Tabi birinde bunu gübre ile kıyaslamak yerine metal endeksindeki emsal hisseleriyle kıyaslamak daha sağlıklı olur. Onlarla kıyaslayınca da bu fiyatlar çok makul kalıyor aslında ama dediğin gibi kağıdın toplanma işi var. Belki bizim patron diğerleri kadar acımasız değildir de hem kendine hem bize kazandırır kim bilir
    Ben gireli 1ay oldu hisseye patronu tanımıyorum nasıl biri bilen varsa söylesin[emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Öğleden sonra 8,44 gören hissemiz şu saat itibariyle 8,25. Hani diyor ki hadi dökülün yoksa gitmem bir yere sayın tahta yapıcı çok beklersin.

4. 3 yıldır toplayamadıysa bıraksın bu işleri
    1.60 lardan 3.50 ler

oradan 1.60 lar
    oradan 4 ler

oradan 1.70 ler

oradan 9.50 ler

daha ne zaman toplayacak.

Toplama işi hikaye

buna başka bir hikaye lazım

mesela yabancı ortak gibi.

Yoksa işimiz zor vesselam

tabi bence

5. Borusan 180 milyon zarar dönem karı açıklasın 35 lira olsun sen 35 milyon dönem karı açıkla 8 lira ol. Oh ne güzel dünya

6. Toplama işinin çogu bitmiş azı kalmıştır aynı fikirdeyim. Bize bir hikaye lazım. Güzel bir bilanço güzel bir kap haberi bizi coşturur

7. Sayın turkuaz 3 yıldır toplamaktan bahsederken şirketin ettiği karları da göz önünde bulundurmak lazım. Şimdiye kadar yani sizin dediğiniz 3 yıl ve öncesi cusan kazandığı parayı büyümek için , iyi bir pazara sahip olmak için kazandığıyla yaptıysa haliyle meyvesini inşallah asıl bundan sonra toplıycaz. Zaten biz küçük yatırımcının en büyük sorunu bu hisseye erken girip tam meyvesini toplayacakken bunalıp satmak ve sonrada ben sattım uçtu gitti demek. Kısacası bilanço çok önemli

8. Kazandığıyla yatırım yapıp büyümeye odaklandıysa olacaktı eksik olmuş

Sayfa 391/446 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •