Ben sizin hesabı çözemiyorum. PPZ benim portföydeki en iyi getiren likit fon yıl başından beri %2.36 getirmiş PPF ler ortalama 2.19 getirmiş, EIB %3.49 !!!. Benim alabildiğim en iyi mevduat oran aylık %17, iki aylık karşılığı desek %2.8 gibi olur EIB %3.49. Son 1 aya bakıyorum EIB %2.11, PPZ 1,37 mevduat 1.4 gibi...
Değerlendirmeyi Şubat ayı için yapmıştım. Excel tablo yapıp getiri ve götürüleri günü gününe izliyorum. Ne yazık ki fonun bir kısmını üç dört gün önce sattığım ve de mesajıma karşı böyle bir cevap beklemediğim için tam olarak hesap yapma şansım yok. Bu gün itibari ile aylık getiri %2.13 gösteriyor. Ama bu belirtilen getiri örneğin Ocak 24 ve Şubat 24 olarak değerlendiriliyor. (Yani bir aylık getiri bugün itibariyle) Sonuç olarak son iki gün belirleyici olacak.
Dolar ve altındaki hareketliliğe rağmen KUB ve GBC de yine hayat yok. Bu seferde yurtdışı piyasaların kötü olması darbe vurdu sanırım.
ITP teknoloji karma fon ,benzerlerine gore -2,12 getirmesinin izahı varmı ,aft -0,29 getirirken ?
yokvar da yok yani. Ben bu anlam verememe olayları yüzünden bıraktım ıpj'yi aylar önce. burada da sordum bunun hareketlerini (yarın ne getireceğini) tahmin edebilir miyiz diye. hiç kimse cevap vermedi herkes izahnamede yazıyor dedi ama cevap veren olmadı. Umarım sana yanıt veren olur
![]()
Yer İmleri