-
"Borsada olmaktan mutlu olmadıklarını ve yatırımcı ilişkilerini holding hakkında bilgi vermemek üzere kurgulamak dışında
önemli bir kusurları olmadığını düşünürüm"
Daha ne olsun kusur olarak borsada olmaktan ve yatirimcinla ilişkiden memnun değilseniz herşeyi yapabilirsiniz.
Esasen ben de hareket planlarını bilmemekle birlikte burada ki bireysel yatırımcının bir şey olursa zaten bizi asar hemen teslim olalım tarzındaki söylemi beni şaşırtıyor o zaman ben her ihtimale karşı burada olmazdım , bu yanlış yönlendirmeler kasıtlı değilse azından tutarsız zira hisse ye para yatırmanin alemi yok eğer hissen yoksa neden yazıyorsun derler .
Bence her halükarda bilgi sahibi olmakta fayda var henüz bir şey yok belki hiç olmayacak belki olacak , du bakali , tarzı işler yanlıştir daha bu mantığın doğru sonuçlandığı bir tek olay görmedim hayatımda kişisel hir cikarirsan rahatsız edebilirsin ama yasalar ve hukuku iyi kullanmak gerekir gerekirse yurtici hukuk tukenirse yurt dışı başvurular yapılır ve bu durum spk dahil herkesi düşünmeye sevk eder o zaman işler değişir .
Bence önce bilgiye erişmek lazım derim her halükarda .Şu an gereksin veya gerekmesin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri