Sayfa 570/897 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Tarihi günlerden geçiyoruz. Spek azgın köpek gibi saldırmaya başladı. Patrondan azar falan mı yedi? Burada malı satmayacağız diye yazdıklarımıza mı kızdı desek, yıllardır yazıyoruz zaten. Sonumuz hayrolsun.

2. Ömrünün sonuna kadar eşeğe binmek tense bir sene ata binmek yeğdir.
    Maymun diyor ki bana taş atmayın vuramazsiniz.
    Muz atarsan yaklasirim.
    Şimdi muz atanlar var.Ama farkında olmadan koca bir taşı yiyecek.
    Maymun ağaçtan düştüğü an bu iş biter.
    Turgg
    24 Subat
    156.80

Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    Ömrünün sonuna kadar eşeğe binmek tense bir sene ata binmek yeğdir.
    Maymun diyor ki bana taş atmayın vuramazsiniz.
    Muz atarsan yaklasirim.
    Şimdi muz atanlar var.Ama farkında olmadan koca bir taşı yiyecek.
    Maymun ağaçtan düştüğü an bu iş biter.
    Turgg
    24 Subat
    156.80
    Hocam, düşer mi? dersin. Gerçi taşın büyüklüğü ve atanın mahareti de önemli ama taşı yiyen biz olmayak.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Hocam, düşer mi? dersin. Gerçi taşın büyüklüğü ve atanın mahareti de önemli ama taşı yiyen biz olmayak.

İyimser taraftayim.
    İnşallah hayırlısı olur.
    Bistin duzelmwsi gerekiyor.Birileri bir denklem kurdu ama...Yakında igreniriz.

5. Hemen yukarı dönmesi için ya yukardan alanlar malı verecek yada kuvvetli alıcılar gelecek şu aşamada alıcı gelmesi zor ihtimal onun için sıkıcı seanslar baskı olması daha mantıklı geliyor bana olası haber akişi da zaten bunlara bir süre daha baskı kurmalarına olanak vermekte.

Kışa vade ben bur beklenti içinde değilim hatta imar çıktığı anda bile buranın satışı yada proje üretmesi ciddi bir zaman alacaktır hatırladığım kadarıyla bursa arazisi bile 1.5 seneye yakın sürmüştü satış görüşmeleri ve satılması.
    1 yıldan kısa vadesi olanlar şimdiden kendilerini hazırlasınlar.

Zaten tersi olursa sıkıntı yok herkes kazanır en kısa zamanda ama gerçekçi olmakta fayda var bist düzeltmeye gitmişken spek bu fırsatı sonuna kadar kullanır diye tahmin ediyorum.

Özetle 7 senedir bekleyenler zaten arsa satılana kadar burada kalmayı gözüne kestirmiş olanlar.

Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Hemen yukarı dönmesi için ya yukardan alanlar malı verecek yada kuvvetli alıcılar gelecek şu aşamada alıcı gelmesi zor ihtimal onun için sıkıcı seanslar baskı olması daha mantıklı geliyor bana olası haber akişi da zaten bunlara bir süre daha baskı kurmalarına olanak vermekte.

Kışa vade ben bur beklenti içinde değilim hatta imar çıktığı anda bile buranın satışı yada proje üretmesi ciddi bir zaman alacaktır hatırladığım kadarıyla bursa arazisi bile 1.5 seneye yakın sürmüştü satış görüşmeleri ve satılması.
    1 yıldan kısa vadesi olanlar şimdiden kendilerini hazırlasınlar.

Zaten tersi olursa sıkıntı yok herkes kazanır en kısa zamanda ama gerçekçi olmakta fayda var bist düzeltmeye gitmişken spek bu fırsatı sonuna kadar kullanır diye tahmin ediyorum.

Özetle 7 senedir bekleyenler zaten arsa satılana kadar burada kalmayı gözüne kestirmiş olanlar.
    Yukarıdan alan malı verecek demişsiniz, bu tahtada kaç lot mal verilebilir? Malı almak istiyorsa tahtada ona göre pozisyon oluşturmalı. Baskılamak için harcadığı malları, geri alacaksa bu sefer alış tarafında bonkör olmalı.

7. Valla kaç lot vermiş ben bilemem ama twitter ve ınvestung turgg topiklerinde yorumlara bak millet ana avrat düz gitmiş bazıları şirkete mail atmışlar demek ki ciddi zararda olan bir kitle oluşmuş. Ben sadece okuduğumu gördüğünü söyledim yoksa takas kimde nerden bilebilirim. Kemin merhemi olsa başına sürermiş.

200-210 dan maliyetlenendir o küfredenler. Satana kat kat fazlasıyla malını yerine koyma fırsatı tanıdı yıllardır. Her tavanın arkası düşüşle başladı güne. Böyle salakça tahta yönetimi mi olur. Şimdi hacimsiz düşürüyor, satan olduğu için mi düşüyor sanki. Kendisine satarak hacimsiz basıyor. Meydan onun bildiği gibi oynasın. Bana sökmez.

Sayfa 570/897 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •