Sayfa 562/1002 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu kadar paranin bol oldugu noktada piyasalarin ciddi dususu zor gorunuyor. duzeltmeler her zaman olur

abd tahvillerine satis geldi 10 yilliklarda faizlerin yukselmesi nedir ?

fed'in politika faizinde bir degisim var mi ? onemli olan bu

hatta tahvilden cikan para ne olacak aslinda en onemli olan o ! para nereye gidecek ? gidecek yer mi var

yatırım tavsiyesi değildir

ee.. vade bitti. sorun bittimi? bence hayır. rahatladık demeyi bende isterdim ama öyle bir şey gözükmüyor. en kısa zamanda düzlüğe çıkma ümidi ile...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Bu ,kurumlara özellikle bankalara 2020 yılında geçici stopaj geliyor haberi doğru mu?Doğruysa piyasaya olumsuz etkisi olur mu?
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Bu ,kurumlara özellikle bankalara 2020 yılında geçici stopaj geliyor haberi doğru mu?Doğruysa piyasaya olumsuz etkisi olur mu?
    Abd de yüzde 28 e çıkarılmasıyla ilgili yazılıp çizilmeye başlandı... Orada olursa takriben burada da görürüz... Öncü değil takipçi oluruz bu konularda... Zira öncü olmak için aşırı kırılganız...

5. https://www.dunya.com/ekonomi/kurum-...-haberi-612458

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Hükümet, Hazine’ye ek gelir sağlayacak çalışmalara bir yenisini ekliyor. Kurum kazançlarında vergi tevkifatı olarak adlandırılan şirketlerin kurum kazancından alınacak stopaj için geçici bir madde hazırlandı. Buna göre 2020’nin de içinde olduğu üç yıl için ilave vergi yolda.

https://www.dunya.com/ekonomi/kurum-...-haberi-612458
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Kanun çıktığı tarihten itibaren geçerli olur...geçmişi kapsamaz diye biliyorum...
    GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hani amerikada şöyle oldu, avrupada böyle oldu, yok efendim bizim bankalarda falan filan deniyorya... herkese aykırı gelecek tahmin ediyorum ama bana göre boş iş bunlar. cambaz a bakmaktan başka bişey değil... sen top a bakacaksın. top nerde sen orda... gerisi hikayelerden bir demet. ama belkide ben hikaye yimdir. olabilir niye olmasın. düşünen varsa hiç yorulmasın şimdiden kabul
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Bu haber daha acıklayıcı ek vergi yok sadece kar payı dagıtımına ozendirme bence bankalar icin olumlu olur zaten 3 senedir temettu vermiyorlar hem temettu hem de bedelsiz sermaye artısı gelir Bu teblig cıkarsa tum buyuk sirketleri otomotiv.enerji,telekom,sanayi vb kapsayacak.Asagidaki haber digerine gore kapsamlı ve acıklama da var

https://www.haberturk.com/enflasyonu...986155-ekonomi

Sayfa 562/1002 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •