Sayfa 84/375 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 665 - 672 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by Mocie Yazıyı Oku
    Hakli olabilirsiniz[emoji16]14 yıllık tecrubem var.Mekanizma yabancının çatır çatır çıkmasını görmemek herhalde.Biz çok zekiyiz[emoji106]
    Ben kimseyi sorgulamiyorum yazidigindan dolayı.
    Sesli düşünüyorum anlam veremedim şeyleri yazdım.Aciklamaniz varsa bu konuda yenilik eskilik değil açıklama yaparsanız saygı duyarım.

Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Herkes yabancı satıyor diye eleştirip duruyor. İyi de yeni mi satıyor bir yıl önce yabancı oranı halka açık hisselerin %70 i idi. Şimdi %27-28 i civarında. Bu güne kadar sorun değildi de şimdi mi satışlar sorun ben de bunu anlamıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Watchdog Yazıyı Oku
    Herkes yabancı satıyor diye eleştirip duruyor. İyi de yeni mi satıyor bir yıl önce yabancı oranı halka açık hisselerin %70 i idi. Şimdi %27-28 i civarında. Bu güne kadar sorun değildi de şimdi mi satışlar sorun ben de bunu anlamıyorum.
    Arkadaş o konuda haklı. Mesele yabancının satmış olması değil aslında takasın zayıflaması. Örneğin ilk 5 te lokomotif olarak bir gün BOA müdahale etmese ne olduğunu görüyoruz. Maalesef yerlinin iş yat. Garanti yapıkredi bile zaman zaman alışa geçsede fonlama tahta yapıcılık olarak hemen hiçbir varlık gösteremiyor.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Küresel ekonomi yorumu yapabilecek bir arkadaş varsa saygı ve şükranla görüşlerini dinleriz. Şöyle genel bir özet.. Çünkü son zamanda bu konu bizi etkileyecek gibi duruyor. Yada banamı öyle geliyor tahmin etmek çok kolay değil.

Bu konuda beni en gıcık eden şeyse ABD piyasaları bozulmaya başladımı Doların hemen yükselişe geçmesi. Bu da sanırım doların pratikte ABD parası olmadığını gösteriyor.! Bunun da sebebi Dünya ekonomisi nin ABD ye bağlı ve bağımlı olduğu gerçeği olsa gerek. Başka ne olabilir..

4.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Mümkün değil e bu kadar yanıtı nasıl çıkarabildiniz ya? Soruyu soran benim yanıt alïp değerlendiren benim bu nasıl bir dışlama, ayrımcılık, faşistlik gurur, kibir ise iki sözcüğe mehtiye düzüyorsunuz.. ! Meryll olmasa kağıt o 3-4 yıl da dolayısıyla sizde belki bende burada kalmayacağım. Yani yüzde 90 olacak olan bu. Hal böyle iken bu neyin gururu ayrımcılığıdır anlamıyorum. ?! Çok saçmalıyorumda benmi bilincinde değilim gerçekten?
    Dışlama, ayrımcılığını nereden çıkardınız? O an konu oradan başladığı için onu alıntıladım. Ama siz de içindesiniz. Hatta bir ara sizi mi alıntılayayım diye düşündüm. Sonuçta bir konu devam ediyor. Hepimiz yorum yapıyoruz. Cevabım, sizin dile getirdiklerinize ve diğer arkadaşlara da yönelikti. Dışlama yok. Kendinize yazılmış gibi de düşünebilirsiniz.

İşin özü, zaman alacak bir süreç. Artık mahkeme ne der, ne zaman kesinleşir bilemeyiz. Üzerinde stresli bir şekilde kafa yormaya gerek yok. Yatırım zaman alan bir iştir. Herhalde şirket kimde olursa olsun, 1 yıl veya 3 yıl sonra, eldeki bu rezervleri yükseltmek isteyecektir. Bir şeyler olacaktır yani. Yatırımcıya düşen sabır ve açgözlü olmamak.
    ...

5.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bu dava istinafda buraya yazdık ortalama 10-18 ay sürüyor orada dava sonuçları. Onay kesin gibi, esas olay 2020/ 7ay tarihli istinaf dosyası açıklanınca genel kurulda verilecek kararlar. 1- bedelsiz, temettü var mı? 2- Bir devir, özel sektöre satış sözkonusu mu? Beklentiler bunlar. Öyle milyon milyon ons reserv çıkacak vs işlerini bilmem açıklarlarsa öğreniriz.Yani bu 3-4 sene sürer fikrini sallayan vatandaş 2 sayfa önce dava yargıtayda yazmıştı.Bence o yasemin denen şahsı çok ciddiye almayın mahkeme süreci ile ilgili.
    kozalaklara 26 ekim 2015de el konuldu FETÖ 2016'da silahlı örgüt ilan edildi. kanunlar geri işletilemez
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Son durum:
    dolar 7.28 liralara kadar çekilecek bir kaç hafta içinde daha da düşebilir
    dow sertçe yukselecek
    sp düşme eğiliminde hareket edebilir.
    altın ons ya da tl bazda yukselişine devam edecek yukarı yönlü hareketinde birkaç haftada ivme sertleşecek
    borsa yukselecek
    kozal 12920 sağlam destek aşağı kapatamaz
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Son durum:
    dolar 7.28 liralara kadar çekilecek bir kaç hafta içinde daha da düşebilir
    dow sertçe yukselecek
    sp düşme eğiliminde hareket edebilir.
    altın ons ya da tl bazda yukselişine devam edecek yukarı yönlü hareketinde birkaç haftada ivme sertleşecek
    borsa yukselecek
    kozal 12920 sağlam destek aşağı kapatamaz
    Yemin edermisiniz yoksa bir nedenden dolayı popülizmmi yaptınız? Not: Ciddiyim.

8.  Alıntı Originally Posted by Dentex Dentex Yazıyı Oku
    Saçma sapan bir haftalık bar oldu... 144.90
    Bar kendini kanıtlandı, gereken yapıldı. İzleyelim bakalım...

Sayfa 84/375 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •