Sayfa 482/907 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Deli Süvari Yazıyı Oku
    Müconun elinde bu imkan olsaydı tabiiki yapardı. Benim tahminim mecbur kaldığı için bunu yaptığıdır. Aksi takdirde kasaya 0 TL girecekti.

Tabiki bunların kafasındaki ne tilkiler biter, ne oyunlar biter. Onları bilmediğimiz için birşey diyemiyoruz.

Hayırlısı olsun. İnşaallah en kısa sürede toparlar hisse kendini.
    Elinde imkan vardı işte. Madem borsada işlem gören hisseler kendi kontrolünde değil o zaman 1 TL yerine 0,90 kuruştan da piyasadan alabilirdi. Yok bu iş öyle göründüğü gibi değil altında bi çapanoğlu var. Ama bizim aklımız bunu almaz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Elinde imkan vardı işte. Madem borsada işlem gören hisseler kendi kontrolünde değil o zaman 1 TL yerine 0,90 kuruştan da piyasadan alabilirdi. Yok bu iş öyle göründüğü gibi değil altında bi çapanoğlu var. Ama bizim aklımız bunu almaz.
    Sn. Oxijen.
    Müconun derdi hisse almak değil. Kasaya 0 TL yerine +1 girmesini sağlamak. Eğer bugün kullanılmayan rüçhanları almasaydı bu hisseler iptal olacaktı.

Siz olsanız ne yapardınız. 28,8 milyon lot hissenin yanmasını mı seyrederdiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by Deli Süvari Yazıyı Oku
    Sn. Oxijen.
    Müconun derdi hisse almak değil. Kasaya 0 TL yerine +1 girmesini sağlamak. Eğer bugün kullanılmayan rüçhanları almasaydı bu hisseler iptal olacaktı.

Siz olsanız ne yapardınız. 28,8 milyon lot hissenin yanmasını mı seyrederdiniz.
    İnanki ben anlamadım bu işi. Yani o kasaya koyduğu 0 yerine +1 için de 30 milyon gibi bir bedel ödüyor. Sonuçta da hisse sahibi oluyor. Bunu borsadan alım yaparak da yapabilirdi diye düşünüyorum ben. Ama çok anladığım için böyle yorum yapmıyorum belki siz daha biliyorsunuz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    İnanki ben anlamadım bu işi. Yani o kasaya koyduğu 0 yerine +1 için de 30 milyon gibi bir bedel ödüyor. Sonuçta da hisse sahibi oluyor. Bunu borsadan alım yaparak da yapabilirdi diye düşünüyorum ben. Ama çok anladığım için böyle yorum yapmıyorum belki siz daha biliyorsunuz.
    30 milyon bedel ödemiyor. Bir cebinden çıkartıp diğer cebine koyuyor 30 milyonu. Böylece resmi formaliteleri yerine getirip hisselere sahip oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    ihlasın tüm bedellilerini kim üstlenebilir bu piyasada manipülatör olarak .veya kaçtane manipülatör var borsa istanbul da hisse piyasasına hakim.. ayakçılar çantacılar hepsi çıkar yakında bi ceza alırlar da kazandıkları komisyonlardan daha fazla ceza ödemek zorunda kalırlar eğer adalet varsa hala biraz bu ülkede. araştırsın bulsun işlemleri spk .
    acaba hangi manipülatör üstlendi bu ihlas grubunun bedellilerini araştırılsa kim veya kimler çıkar operasyon yapan böyle başarılı bi şekilde !!! aklıma birileri geliyor piyasada ünlü kardeşler
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

6.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    acaba hangi manipülatör üstlendi bu ihlas grubunun bedellilerini araştırılsa kim veya kimler çıkar operasyon yapan böyle başarılı bi şekilde !!! aklıma birileri geliyor piyasada ünlü kardeşler
    Oldukça Çevik ve Mübarek bir düşünce tarzın var
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

7.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Oldukça Çevik ve Mübarek bir düşünce tarzın var
    eyvallah sn başkent
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

8. Önümüzdeki maçlara bakma zamanı geldi gibi. Bedelli süreci bitti inşallah Konsolide bilançoda kar rakamı görürüz ve güzel bir ciro görürsek biraz olsun umut olabilir. Sonra da gözümüz şirketin yapmış olduğu KAP açıklamalarında bir gelişme olur mu olmaz mı onda olacak.

Umarım olumlu gelişmelerle güzel günleri görürüz.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Sayfa 482/907 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •