-
Akademi odullu (True Grit - En Iyi Erkek Oyuncu )ve kariyerine sessiz film doneminde baslayan John Wayne'nin olum yi l donumu (11 Haziran 1979)

-
Steven Spielberg'un E.T'si 11 Haziran 1982 tarihinde gosterime girdi.

-
Steven Spielberg'un yonettigi, Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum'in oynadigi Jurassic Park, 11 Haziran 1993 tarihinde gosterime girdi.

-
"Hayat insanlar dogdugunda baslamaz, oyle olsa hergun kazanilmis bir gun olurdu, hayat cok daha sonra ve genellikle de cok gec baslar, baslar baslamaz biten hayatlardansa hic bahsetmeyelim, ki bir sairi sunu soylemeye itmislerdir, "Ah, olma ihtimali olanlarin tarihini kim yazacak?" Yitik Adamin Oykusu

"Le vite non cominciano quando le persone nascono, se così fosse ogni giorno sarebbe un giorno in più, le vite cominciano più tardi, spesso troppo tardi, per non parlare di quelle che, non appena iniziate, son già finite, ecco perché qualcuno ha gridato, Ah, chi scriverà mai la storia di quel che avrebbe potuto essere."
-

Size, bitmeyen ruyalar ve
birkacini gerceklestirme istegini diliyorum
Size, ne sevmek gerekiyorsa sevmenizi
ve ne unutmak gerekiyorsa unutmanizi diliyorum
size,tutkular diliyorum
size, sessizlikler diliyorum
size,kuslarin civiltilariyla uyanmanizi
ve cocuk kahkahaları diliyorum
size, ilgisizlige ve zorluklara
cagimizin olumsuz erdemlerine dayanmanizi diliyorum
Size, ozellikle siz olmanizi diliyorum.
Jacques Brel
-

Yolcu, yol senin ayak izlerindir
yol, baska bir sey sanma
yolcu yol yoktur
yol yurudukce yol olur
yol olur yuruye yuruye
bakislarini geriye cevirince de
donup bir daha basilmayacak
keci yolu gorulur
yolcu yol yoktur
yalnizca geminin kopukleri denizde.
Antonio Machado
-
"Icimdeki hayatin sesi senin icindeki hayatin kulagina erisemez, ama ne olursa olsun, yalnizligin urkuntusunu hissetmemek icin konusalim. / La voce della vita in me non può raggiungere l'orecchio della vita in te; parliamoci, tuttavia, per non sentirci soli." Halil Cibran
-
Bu arada Rusya'da : Temiz enerji devrimi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri