Sayfa 642/1002 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın jas,inanın o kadar çok yazı okudum ki..Gerçekten çok fazla bilgi kirliliği ve tahminleri gerçekleşmeyen arkadaşlar oldu. Borsa alanın da kendisini yetiştirmiş dostlara ihtiyacım vardı.Bu değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum.ytd
    Son bir şey daha yazayım. EW açısından kesin olan tek şey:
    1) FDax'ta 11368,
    2) FDow'da 25953
    3) FSP500 de 3657.7 aşağı geçildiğinde rallinin bitmiş olacağıdır.
    Bu rakamlara kadar çoğu şey sadece tahmin.

2. 1641 Cort deniyorum, çok kısa stoplu, ya sokacam ya sokacak, bakalım nolcak

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Son bir şey daha yazayım. EW açısından kesin olan tek şey:
    1) FDax'ta 11368,
    2) FDow'da 25953
    3) FSP500 de 3657.7 aşağı geçildiğinde rallinin bitmiş olacağıdır.
    Bu rakamlara kadar çoğu şey sadece tahmin.
    not aldım Sayın Jast,gerçekleşir-gerçekleşmez ayrı konu bunlar.Neticede tahmindir.İyi niyetiniz yeter.YTD

4.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    sayın jas

Çok teşekkür ederim yazılarınız için. 2 alternatif var gördüğüm, sizinki 1 benimkisi de 2. eğer sizin alternatif sayımınızla ilerleyeceksek teorik hedef 2048 oluyor. Umarım benim alternatifimden gider palacan

Hocam buradaki problem sizin 2 olarak işaretlediğiniz bölümün endeks 30'da bakıldığında 0 bölgesinin altında kalması. Bu nedenle bu ihtimali ben çok düşük olarak değerlendiriyorum.
    Benim kafamdaki ihtimal 2 etiketinin yerini değiştirmeden 1 etiketinin 21 Ocak tarihinde olması. 2 sayım arasında sizin resimdeki sonuç değişmez ama nihai sonuç değişir. Bakalım zaman ne gösterecek.

5.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Hocam buradaki problem sizin 2 olarak işaretlediğiniz bölümün endeks 30'da bakıldığında 0 bölgesinin altında kalması. Bu nedenle bu ihtimali ben çok düşük olarak değerlendiriyorum.
    Benim kafamdaki ihtimal 2 etiketinin yerini değiştirmeden 1 etiketinin 21 Ocak tarihinde olması. 2 sayım arasında sizin resimdeki sonuç değişmez ama nihai sonuç değişir. Bakalım zaman ne gösterecek.
    bu sayım alternatiflerden birisi ama bende bu şekilde düşünmüyorum. üçgen daha olası .yani halen düzeltme 4 dalgasınını bitirmedik bence

son bir kez daha basmalarını bekliyorum.sonra ralli başlar .

Aşağı yukarı hızlı volatil hareketler üçgen izlenimini kuvvetlendiriyor.
    Twitter: @metalurjist_88

6. haftalık...

kırmızı direnci haftalık bazda 1570,mavi desteği haftalık bazda 1420.

yukarı tarafa yakın fiyatlama var.trendi kırması için göstergenin de düşeni kırması lazım.
    gösterge trendinin direnç değeri 70...
    bu değer göstergede ayrıca aşırı alıma giriş seviyesi.

7.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    1641 Cort deniyorum, çok kısa stoplu, ya sokacam ya sokacak, bakalım nolcak

Yemedi))
    Aşı haberi düştü bu arada

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Benim tanıdığım Bozkurt geçen hafta 5.99 dan bi gamyon Akbank alırdı...
    Paragöz abi ya hangi seneydi unuttum, en dipten almıştık ya ikimiz ne günlerdi bea, son bikaç yıldır banka sektöründe iş yok abi endekis uzaya çıktı biz yaya kaldık, endeks 30 harici gözünü kapatıp rastgele bi kağıt seçseydik şimdiye köşe olmuştuk
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 642/1002 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •