Sayfa 666/1002 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu gün bir kurum altın için 1200 dolar demiş.

Ben 1500 dediğimde linç edilmiştim...Ama kanımca o kurum sallamış

Bu kurumların tahminini kim yapıyor?

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Tepesi ocak ayında 125.000

O zamandan beri sürekli düşüyor.Şu anda 107.800

BIST,BOVESPA nın yanında küçüktür,yönlendirmesi kolay...
    Petrobas bugün %6 aşağıda, 18 şubatta 30 seviyesindeyken şimdi 20,x lerde. Petrobas ın ağırlığı nedeniyle düşüşün önemli bir kısmı buradan geliyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    kapanısı gormek lazım...164 ustu olmamamsı gerek....olursa....yenı bır yukselıs dalgası basladı demektır.....haftalık barı 8k.....oldu neredeyse......bu hafta sonuna kadar 164 ustu kapanıs yaparsa....shortta dıretmemek lazım.....bugun çarsamba kredı işlemlerin kapanmasıda var.....hersey saat 3ten sonra belı olacak...
    sırf dunku 2000lot için oyaladılar......senaryomuz....dogrulandı...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu gün bir kurum altın için 1200 dolar demiş.

Ben 1500 dediğimde linç edilmiştim...Ama kanımca o kurum sallamış

Bu kurumların tahminini kim yapıyor?
    Ben 2040 dan şort basdığımı 1700 lere kadar düşüş beklediğimi yazdığımda bozkurt 2000 altına bile imkansız demişti Bu işler böyledir, gerçekleşene kadar aklı almaz çoğusunun... İş olup bitince kanıksarlar...

bovespa artıya geçti çok ser bir şekilde.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Poz.ları takip ediyorlar ondan pek yazmıyorum,iyi yerlerden yön aşağı 155.5 BİST 165.5 viop yukarı geçilmedilçe 155 BİST’e doğru sat 145 e doğru al,piyasanın gücüne göre oynayarak,bugün çok belli etti geleceğini aşağı,yarın önemli ama genel trend algım iyi değil,ne haber ne momentum yukarı gitse bile mal satmak için olur,10 günde yedire yedire mal verdiği yere 3 seansta mal almadan hacimsiz geldi,BİST 145-155 bandında git gellerle satabildiği kadar mal satıyorlar bence,herkesin 160-170-200 telegramcıların coştuğu bu dönemde sağlam bir satış olmadan,zaman geçmeden büyük bir çıkış beklemiyorum 15/03-15/10/2021 arası satışlı 2 aşağı 1 yukarı olarak geçer diye öngörüyorum
    Özelden soran arkadaşlar için yazdım,cevaplaya adım kusura bakmayın,işlerim yoğun zaman ayıramıyorum,birde bu piyasada ne kadar içinde kalırsan testere de sermaye tükettirir.uzak durun,shortta değil malda olanların zor uyuyacağı döneme giriyoruz,thyao ve halkb soncuları da hareketlerini yaptılar..
    Ytd

7. Ayrıca bir dip not;
    Nasıl pandemi var diye korkutarak mal aldırmadılarsa,şimdide teşvik var nasıl olsa diye mal sattırmayacaklar kimseye tepeden,teşvik hikayesi de yalan olacak,zamana yayılarak yapılacak,1 gün çıkıp yarın 2 trilyon denilmeyecek
    2021 yılını dünya piyasaları için çok çok satışlı olacağını düşünüyorum,pandemi bitişiyle milleti borsalara gömecekler...dow belki 13 bine gelecek bizim dibimiz 105 bin... şimdi bana delimi ne dersiniz ama zamanı gelince hatırlayanlar demişti diyecek,kalın sağlıcakla
    Ytd

8. Youtube da çektiği videoları yoruma kapatacak kadar zavallı bir adam.

Sağa sola sallarken liyakat eleştiriye açık olmak filan derken iyi. Millet videoların altını malsin aptalsın vb. Küfür kıyamet doldurunca kötü.

Hani eleştiriye açık olmak lazımdı?

İlk günden beri kaale almadığım birisi. Halk için böyle diyorsa yarın buradan vioptan gelen parayla 10 bin lot daha halk alıyorum. Hadi bakalım.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ne kadar haber değeri taşır bilemem ama ; bu sabah HALK TV. de Selçuk Geçer , Halkbank davasından 20 milyar dolar ceza gelebilir diye bir kuruluşun görüşünü yumurtladı. Umarım dedikodu olarak kalır.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 666/1002 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •