Bu kadar satışa tahta iyi dayandı,tabi sabah açılıştaki zıplamaya kıyasla yüzde 6 ya dayandı günlük kayıp
Bu kadar satışa tahta iyi dayandı,tabi sabah açılıştaki zıplamaya kıyasla yüzde 6 ya dayandı günlük kayıp
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tahtacı tahtacı perişan etti. Çekin gidin dergibi davranıyor. O para pul olsun, yine gitmeyeceğim. ALLAH izin verirse filmin sonunu görmek istiyorum![]()
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
İlave etmeden edemeyeceğim. Güzelim şirketi borsadaki kaptı kaçtı klişe şirketlere benzetmezler umarım.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
03.03.2021 tarihinde ALKIM payları ile ilgili olarak ortalama 19,183 TL fiyattan 702.774 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi
ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte 27.935.168 sermayesindeki paylarım/oy haklarım 03.03.2021 tarihi itibariyle %
18,62 sınırına gelmiştir.
Ad Soyad / Ticaret Unvanı : KORA HOLDİNG A.Ş
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı : Arkın Kora
Bistin kanayan yarasi imtiyazli hisseler,
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
bu paylaşım sanırım 3 şubat tarihli... bizler küçük yatırımcı olarak olumsuzları görmek yerine kapatmayı tercih ediyoruz... aynı şeyi bizler ALARK topicinde yaptık ve yapmayı devam ediyoruz... hakeza ALGYO, ALCAR sayfaları da benzer... ben demiştim demek hoş değil ben diyen birini dile getirmiş - ki sonradan birisi seslisini yazdı- ve tartışsak mı demiştim... hisseyi tanımaya çalışıyorum hala ve acaba ne öğrenebilirim diye bakıyorum. rahatsızlık vermem bundandır...
Yer İmleri