Sayfa 78/427 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Bu kadar satışa tahta iyi dayandı,tabi sabah açılıştaki zıplamaya kıyasla yüzde 6 ya dayandı günlük kayıp

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    13 milyonluk para çıkışı olmus Alkimde
    Atanın doğum yılı ile kapanış yapmış Galatasaraylı tahtacı
    tahtacı galatasaraylımı???
    yapma yaw ) nasıl anladınız?
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by özmen Yazıyı Oku
    tahtacı galatasaraylımı???
    yapma yaw ) nasıl anladınız?
    1905 yerine 1907 daha şık olurdu dimi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4. Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Tahtacı tahtacı perişan etti. Çekin gidin dergibi davranıyor. O para pul olsun, yine gitmeyeceğim. ALLAH izin verirse filmin sonunu görmek istiyorum
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

6. İlave etmeden edemeyeceğim. Güzelim şirketi borsadaki kaptı kaçtı klişe şirketlere benzetmezler umarım.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    03.03.2021 tarihinde ALKIM payları ile ilgili olarak ortalama 19,183 TL fiyattan 702.774 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi
    ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte 27.935.168 sermayesindeki paylarım/oy haklarım 03.03.2021 tarihi itibariyle %
    18,62 sınırına gelmiştir.

Ad Soyad / Ticaret Unvanı : KORA HOLDİNG A.Ş
    Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı : Arkın Kora

Bistin kanayan yarasi imtiyazli hisseler,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,991
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn Dvk psh
    mahmut çiftçi toplu olarak vermişti ama bir ayrıntı yakalamıştı aslında iki...biri SODAŞ ile ilgili idi diğeri de ortak satışları.... ama hissede Yaşar erdinç ile birlikte takip etmeye devam ederim ve öğrenmeye çalışırım. burada yazanları da okumaya faydalanmaya çalışıyorum... asıl son zamanların rahatsızlık veren unsurları beni tedirgin etti muhtemelen bunları anlamışsınızdır...
    verdiğim rahatsızlık için üzgünüm ...
    bu paylaşım sanırım 3 şubat tarihli... bizler küçük yatırımcı olarak olumsuzları görmek yerine kapatmayı tercih ediyoruz... aynı şeyi bizler ALARK topicinde yaptık ve yapmayı devam ediyoruz... hakeza ALGYO, ALCAR sayfaları da benzer... ben demiştim demek hoş değil ben diyen birini dile getirmiş - ki sonradan birisi seslisini yazdı- ve tartışsak mı demiştim... hisseyi tanımaya çalışıyorum hala ve acaba ne öğrenebilirim diye bakıyorum. rahatsızlık vermem bundandır...

Sayfa 78/427 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •