EKGYO_ batan geminin malları bunlar...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Originally Posted by karar_anı EKGYO_ batan geminin malları bunlar... Alım mı ? Satım mı ? düşünmektesin saatlık grafiğimde %51 SATIM gibi ama bana uymayın ben antraman yaparım
Originally Posted by rosense Alım mı ? Satım mı ? düşünmektesin saatlık grafiğimde %51 SATIM gibi ama bana uymayın ben antraman yaparım iyice acemileştin bana göre tutmak üzere alım. bana göre ama. hedefmi? 2.55 böyle olmuyor ama bir seferlik idare edin artık
Originally Posted by karar_anı iyice acemileştin bana göre tutmak üzere alım. sizin olduğunuz mekanın anca çırağı olurum sayenizde öğreneceğiz dost
Originally Posted by rosense sizin olduğunuz mekanın anca çırağı olurum sayenizde öğreneceğiz dost çok mütevazisin.. alımmı satımmı diyince öyle dedim...
Originally Posted by karar_anı çok mütevazisin.. alımmı satımmı diyince öyle dedim... ne yapayım fazla lafı uzatmayıp karar_anı adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı ile teşekkür etmeme engel oldular .
Originally Posted by rosense ne yapayım fazla lafı uzatmayıp karar_anı adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı ile teşekkür etmeme engel oldular . seans kapanınca artık. daha bişey belli değilki... tamam teşekkür kabul
Forum Rules
Yer İmleri