Sayfa 163/1044 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Milletimin başı sağolsun...

Ne zaman biraz rahatlasak anında başka alandan saldırıyorlar...

Fakat artık o eski zaman değil, yeni bir düzen ve gelecek var. Roller dağıtıldı, senaryo yazıldı. Sadece dekor hazırlanıyor. Bu defa avuçlarını yalarlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bugün ing. Teknik analizde okudum yanlış anlamadiysam

Bir TOBO nun amacı sol boyun çizgisine ulaştığında biter diyordu

Biz birde baştan yükseklik alıp o kadar daha gider diyoruz

İkisi arasında nasıl bir kriter etki eder

Yani tobo sağ boyunda bitiyorsa hangi kriterler bizi baş yuksekligi kadar gideceğine kanaat getirtiyor

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bugün ing. Teknik analizde okudum yanlış anlamadiysam

Bir TOBO nun amacı sol boyun çizgisine ulaştığında biter diyordu

Biz birde baştan yükseklik alıp o kadar daha gider diyoruz

İkisi arasında nasıl bir kriter etki eder

Yani tobo sağ boyunda bitiyorsa hangi kriterler bizi baş yuksekligi kadar gideceğine kanaat getirtiyor
    Elliot Analiz...

Teşekkürler

Bu arada dolar yükselişi fake olarak görüyorum grafikte indikatorler NU gösteriyor mutabikmiyiz hatta kisada 2 li tepe var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ders çalışmak isteyenlere OYAKC Takas değişimlerinin grafiğini paylaşıyorum...

Özellikle bu GLOBAL 'i çözmek lâzım. Adam her gün 500bin lottan fazla alıyor akşam kapanış seansında karanlık odada zararına satıyor. Bu adam enayi değil herhalde. Her gün aynı şeyi yapsın ve zarar yazsın...!!!

Ayrıca her gün aldığından fazlasını satıyor. Zaten Takas Grafiğinde bunu net olarak göreceğiz ki, adam mal çıkıyor. Fakat bu malı başka yere devrediyor mu? bunu anlamak. Bu da Selim 'in işi. AKD takip uzmanı olan O, ben anlamam...

GLOBAL Takas Grafiği...

Aslında buradan da net görünüyor ama. Ben perşembe günü rakamları netleşsin diye bekledim. Sakın unuttu bu selim bizim meseleyi demeyin üstadım.. Benim içim rahat....
    Arkadaşların sorunu "ALTIN ORAN"
    O da çözüldü...

Şimdi bu abiler farklı 4-5 hesaptan yukarıdan sattıklarını aktif kademelerden alıp pasiflere vura vura dökülmeyen yatırımcı hisselerini satışını sağladılar mı bunu ilerleyen zaman diliminde göreceğiz. Yalnız 7.99 ve 8.50 çok önemli rakamlar olarak öne çıkıyor fibo seviyelerine bakmadım ama bi yanlışlık yoktur sanırım. Diyeceksiniz ki, yaptıkları açıkları kapattılar mı ? bende diyeceğim ki tahtadan alım yapanların hangisi size aitse o açıktaki açık onların düşüncesi tüm takası düşürüp toplamaktı. Şimdi 2 yol var önümüzde ya aşağı devam ki buda biraz daha düşer demek.. Ya da yukarı çıkamayız. Yukarıda sattıklarımızı toplamamız lazım biraz burda oyalanalım. Bence burda oyalanalım daha makul. Hatta hikayeye uygun olsun diye çaktırmadan neydi onun adı ölü kedi şeyi yapıverdiler bugün. açık konuşmak gerekirse dün 100 lot aldım 7.85 ten benden geri almak için 7.88 e kadar çıktı. Bi ara yazdım satışa baktım gıdım gıdım alıyor hemen sildim " dedim: uleeeeyn hassichter ordan . Senle daha çoook işimiz var. Yok öle üç kuruşa beş köfteeee. "
    Yani satışa yazarsanız almaya hazır bir müşterimiz var. Mesele siz ne kadar "kar etmeye" razısınız

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    kürecilerden sonra bende bi şey deyecem.
    Sihirli küre mi buuu?
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Aslında buradan da net görünüyor ama. Ben perşembe günü rakamları netleşsin diye bekledim. Sakın unuttu bu selim bizim meseleyi demeyin üstadım.. Benim içim rahat....
    Arkadaşların sorunu "ALTIN ORAN"
    O da çözüldü...

Şimdi bu abiler farklı 4-5 hesaptan yukarıdan sattıklarını aktif kademelerden alıp pasiflere vura vura dökülmeyen yatırımcı hisselerini satışını sağladılar mı bunu ilerleyen zaman diliminde göreceğiz. Yalnız 7.99 ve 8.50 çok önemli rakamlar olarak öne çıkıyor fibo seviyelerine bakmadım ama bi yanlışlık yoktur sanırım. Diyeceksiniz ki, yaptıkları açıkları kapattılar mı ? bende diyeceğim ki tahtadan alım yapanların hangisi size aitse o açıktaki açık onların düşüncesi tüm takası düşürüp toplamaktı. Şimdi 2 yol var önümüzde ya aşağı devam ki buda biraz daha düşer demek.. Ya da yukarı çıkamayız. Yukarıda sattıklarımızı toplamamız lazım biraz burda oyalanalım. Bence burda oyalanalım daha makul. Hatta hikayeye uygun olsun diye çaktırmadan neydi onun adı ölü kedi şeyi yapıverdiler bugün. açık konuşmak gerekirse dün 100 lot aldım 7.85 ten benden geri almak için 7.88 e kadar çıktı. Bi ara yazdım satışa baktım gıdım gıdım alıyor hemen sildim " dedim: uleeeeyn hassichter ordan . Senle daha çoook işimiz var. Yok öle üç kuruşa beş köfteeee. "
    Yani satışa yazarsanız almaya hazır bir müşterimiz var. Mesele siz ne kadar "kar etmeye" razısınız

Sihirli küre mi buuu?
    100 lot almak için o kadar istekliyse bendekileri almak için neden hiç gayret göstermiyor...?!

Yarına yazayım bakalım şöyle kallavi bir satış, bakalım üzerine mi atlayacak yoksa satmaya niyetli diye aşağı mı basacak?

Bence aşağı basacaktır, o nedenle hiç yazmaya gerek yok...!!!

Benim satmak istediğim fiyata gelsinler ancak ondan sonra onlara ufaktan satmaya başlarım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    100 lot almak için o kadar istekliyse bendekileri almak için neden hiç gayret göstermiyor...?!
    Yarına yazayım bakalım şöyle kallavi bir satış, bakalım üzerine mi atlayacak yoksa satmaya niyetli diye aşağı mı basacak?
    Bence aşağı basacaktır, o nedenle hiç yazmaya gerek yok...!!!
    Benim satmak istediğim fiyata gelsinler ancak ondan sonra onlara ufaktan satmaya başlarım...
    Hakikaten yapar mısın öyle bir şey . Ona göre kuyumcuya gideyim bütün çeyizi bozayım...

benim gönlümden geçen senaryo aşağıdaki gibi. Bakalım nasıl olacak

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 163/1044 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •