Originally Posted by
nosfecagri
Bende 2012 - 14 arası matriks vardı. Çok zarar ettim sinirlendim kapattım temelci oldum sadece excel ile bilancolari analiz ederek 2015 - 18 arası çok daha iyi kazandım.
Sonra daha frekanslı işlem yapma ihtiyacı oldu portfoy büyüdükçe. Matrikse geri başladım ama daha dikkatli daha sistemli olmaya çalıştım.
Matriks donması kasması sistem modülünün tarihi eser kıvamında kalması vb.. nedenleriyle geliştikçe bana yetmemeye başladı, 2019 sonunda ideal e geçtim. Çok memnunum, şimdi iki ayrı ekranım var biri otomatik trade ediyor biri Manuel olarak bende, hedefim %90 işlemi otomatize etmek ne zaman olur bilemiyorum uğraştıkça ne kadar zor olduğunu görüyorum. Nasip bakalım. Yani ihtiyaçlar durumu belirliyor hiç bir ekran derinlik olmadan da gayet para kazanılıyor.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matriks iq güzele benziyor ama onu niye ayrı fiyattan satar anlamam.
Bir diğer konuda, derinlik vs konuları haricinde, gir Yahoo nun sitesine, Anlık olarak istediğin amerikan hissesine bak, ciğerine kadar incele, bir kuruş ödeme... Herkese açık. Ama bizde, Anlık göreceksen para ver mantığı var, o da saçmalığın daniskası bence....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri