Sayfa 717/1002 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    o zaman MAŞALLAH diyelim..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    eregl,yonca,thy spotta alım yaptım.
    Yarışmacı arkadaşlar başarılar
    Sindoma abi bi lot da vak vak alırmısın diyecem de lakin yeşillendi. üçbeş gademe aşadan alsaydın sabah keske
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    eregl,yonca,thy spotta alım yaptım.
    Yarışmacı arkadaşlar başarılar
    Stoploss sormuş özl den arkadaşlar stoploss maliyetime göre benim.
    Tahtaları sabah aldım kademeli maliyetime yakın yerlere göre stoploss rakamlarım mevcut.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bende 2012 - 14 arası matriks vardı. Çok zarar ettim sinirlendim kapattım temelci oldum sadece excel ile bilancolari analiz ederek 2015 - 18 arası çok daha iyi kazandım.

Sonra daha frekanslı işlem yapma ihtiyacı oldu portfoy büyüdükçe. Matrikse geri başladım ama daha dikkatli daha sistemli olmaya çalıştım.

Matriks donması kasması sistem modülünün tarihi eser kıvamında kalması vb.. nedenleriyle geliştikçe bana yetmemeye başladı, 2019 sonunda ideal e geçtim. Çok memnunum, şimdi iki ayrı ekranım var biri otomatik trade ediyor biri Manuel olarak bende, hedefim %90 işlemi otomatize etmek ne zaman olur bilemiyorum uğraştıkça ne kadar zor olduğunu görüyorum. Nasip bakalım. Yani ihtiyaçlar durumu belirliyor hiç bir ekran derinlik olmadan da gayet para kazanılıyor.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Matriks iq güzele benziyor ama onu niye ayrı fiyattan satar anlamam.
    Bir diğer konuda, derinlik vs konuları haricinde, gir Yahoo nun sitesine, Anlık olarak istediğin amerikan hissesine bak, ciğerine kadar incele, bir kuruş ödeme... Herkese açık. Ama bizde, Anlık göreceksen para ver mantığı var, o da saçmalığın daniskası bence....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi bi lot da vak vak alırmısın diyecem de lakin yeşillendi. üçbeş gademe aşadan alsaydın sabah keske
    Bozkurt yazdığım tahtaları teknik olarak alttan aldım zaten ,
    Grafla hareket ediyorum , maliyete göre stoplos koyuyorum.
    Biliyorsun ben yoncacıyım
    Bademler sanayi tahtalarında devlet bankalarında değil madem takip ediyorsun Qnb,credit,yatırım finans vak vak da kademeli güçlü alımlar yaparsa haber ver.

6. 1640 için savaş başladı. Dünkü sert aşağıdan sonra bugün de 1632 üzeri kalıcılık sağlanamazsa, günlükte Bollinger altı bi öpmek isteyebilir. Yok kalıcı olursa da Bollink üst 1672, oraya kadar gitmesi sürpriz olmaz.

Bak tam teknikçi yorumu düşerse düşebilir, çıkarsa da çıkabilir Sülalem rahat önemli olan benim ne yaptığım...

Faiz artıracağım diyor bankalara alım geliyor. Komedya.

Şu şişeyi hareket ettirin bari. Sabahtan beri toprağa bakıyor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

GARAN_ ufak bi kıpraşmasında viop u nasılda kamçıladı. garan bu allahına gurban...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 717/1002 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •