Sayfa 206/1000 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Kekik yagina takilan zavalli korona virusleri o esnada it gibi can veriyo
    Temiz hava iceri giriyo
    Bilimsel etkisi buysa
    O zaman ise yarar bisey tabi

2. Covide bir şekilde temas edip kısmen vücudun virüsü tanıması bence ağır hasta ediyor. Mesela benim kız bir yıldır ful markette çalışıyor. Bir ara boğaz ağrısı kırgınlık oldu muhtemelen öyle geçti. Evde öksüren tiksiran kekik yağı icer koklar bizde kural bu. Sıfır antibiyotik kullanıma şansım var virüs girdimi beni gömerler.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ayvalık'a alışverişe gidene de dönüşte 14 gün karantina uygularız, Sn Hkm veya Sn Zaf.Doğu PCR testlerini yaparlar, Ayhan53 yapmasın, bu aralar o Çinli metoduna takıldı kaldı..
    Orayada kekik yagi surunce
    Ordan da girmez korona
    Dogru mu anladim?

4. Arap yağı bol bulunca gibi oldu yalnız

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Kekik yagina takilan zavalli korona virusleri o esnada it gibi can veriyo
    Temiz hava iceri giriyo
    Bilimsel etkisi buysa
    O zaman ise yarar bisey tabi
    Bununla ilgili bilimsel çalışmalar var. Ben de bir doktor sayesinde bir yıl önce öğrendim. Hatta bir kadın vardı japonyadan ot getirip burda tedavi yapıyor. Benim yara enfeksiyon sebebiyle bana geldi çok para istedi. Sonra benden gümüş suyu istedi bu arada covid yoktu. Bunu japon hocaları söylemiş iç diye. Bu vakalar çok önceleri Japonya Çin vs vardı demek. Yoksa o kadar nüfus telef olurdu.

6.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Orayada kekik yagi surunce
    Ordan da girmez korona
    Dogru mu anladim?
    Toto yemez. Benim kullandığım ilaçlar yüzünden kepek sorunu var her yerde suratım da dahi olur. Kekik yağıni şampuana döktüm. 30 saniyede yakıyor kısmen etkisi var. Benim ki çaresizlik. İlaç bitti.

7. Google kekik yağı carvacrol covid yazın okuyun atmasyon değil.

8. Kekik yağı kaşıkla içilmez. Ben ilk denediğimde hanıma dedim ne olacak etin üzerine de kekik döküyoruz. Bundan zarar gelmez. Bardağa üç beş damla döküldü içtik oğlanla. Oğlan içer içmez fırtına gibi uçtu. Bende tekerlekli sandalye ile lavaboya.

Sayfa 206/1000 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •