Sayfa 778/844 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Sn. cinali, bütün şirketlerin (halka açık) sermaye artırım kararları yönetim kurulu kararı ile alınır. Aradaki fark Kayıtlı sermaye sistemine tabi şirketler, Kayıtlı sermaye tavanını geçmeyecek (bir defaya mahsus geçebilir) şekilde, yönetim kurulunun kararı ile; Genel kurulun onayına gerek kalmadan (temettünün hisse olarak verilmesi hariç) direk SPK ya başvurup, onaylandıktan sonra sermaye artışını tamamlar. Esas sermayede ise sistem, bir önceki paylaşımım da ki gibi işler. Ayrıca birbirimizden özür dilememiz gerekmez, sonuçta kasıt olmadıktan sonra bildiğimiz şekliyle bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz. Saygılar.
    Kayıtlı sermaye sisteminde degilki İşbir bir defaya mahsus geçsin daha önce hatırlıyorum gsdholding bir defaya mahsus geçmişti ama o şirket kayıtlı sermaye sisteminde idi.
    Esas sermaye sisteminde süreç daha uzun olacak bu durumda

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Siz haklısınız o zaman incelemişsiniz doğrudur
    Peki o zaman ne farkı var aynı prosedür ise
    Çok önemli değil sadece süreç uzar sadece
    Hayırlısı olsun diyelim vede takibe devam
    Estağfurullah Sn. cinali, aradaki fark, Esas sermaye de Genel kurulun onayı aranır, kayıtlı da ise aranmaz. Dediğiniz gibi Esas ta süreç biraz daha uzun sürüyor. Hayırlısı olsun.

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Kayıtlı sermaye sisteminde degilki İşbir bir defaya mahsus geçsin daha önce hatırlıyorum gsdholding bir defaya mahsus geçmişti ama o şirket kayıtlı sermaye sisteminde idi.
    Esas sermaye sisteminde süreç daha uzun olacak bu durumda
    Ben işbir kayıtlı sermayeye tabi demedim ki cinali hocam, siz öyle anlamışsınız demek ki. Alkim Kimya da işbir gibi esas sermayeye tabi olduğu için o örneği vermiştim.

Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz bırakın sermaye arttırır muhabbetini artırsa mı daha iyi yoksa böyle arttıracağını beklemek mi bi düşünün bakalım

Ha zamanında bi bisiklet parasına aldığınız hisseleri artık bi Mercedese değişeceğim diyorsanız lafım yok

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz bırakın sermaye arttırır muhabbetini artırsa mı daha iyi yoksa böyle arttıracağını beklemek mi bi düşünün bakalım
    Ben sermaye artırır veya artırmaz diye bir şey demedim ki, sadece sermaye artırımlarında izlenen yolu anlatmaya çalıştım.

Bazıları katkı sağlamak için yazar bazıları geyik muhabbeti yapar arasındaki farkı da değerli ortak kardeşler bilir
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Ben sermaye artırır veya artırmaz diye bir şey demedim ki, sadece sermaye artırımlarında izlenen yolu anlatmaya çalıştım.
    Evet haklısınız kardeş önce SPK.ya müracaat ediliyor
    Onaya müteakip genel kurula geliyor.
    Alkım kimyada 6 günde onaylanmış.
    Şirket sermaye artırımı kararı alarak SPK.ya İnşallah yakında müracaat eder diyelim
    Katkınız için teşekkürler
    Sagliklar

Sayfa 778/844 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •