Sayfa 187/201 İlkİlk ... 87137177185186187188189197 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Geçen hafta son 180 yükselişinde 170 ortalama ile vedalaştım. Gragikte obo oluşumu vardı. Son hareketi bekledim. Patron 200 üzeri o kadar reklam yaptı ki biraz geç uyandım. Benden alan hayrını görsün, benden çok kazansın inşallah. 9 ay %1300 kar. Bereket versin. Bu karı karton da 10 yılda yapamamıştım.

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Sayın hocam grafiğe göre önümüzde ki günler için yorumunuz nedir? Tekrar 200 üstü atarmi yoksa aşağı 90lara mi salar?

2. En son söylediğim yerden 146.5 destek yapıp güzel tepkide verdi ama malesef sonrasında trendin altına sarktı. Uyutarak bu seviyelere kadar getirdi (: hayırlısı olur İnşallah

4 saatlik

günlük grafik
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Dünya değişiyor. Biz de dünyayla birlikte değişmeliyiz. Ragnar Lothbrok

Alıntı Originally Posted by hsyn_ Yazıyı Oku
    En son söylediğim yerden 146.5 destek yapıp güzel tepkide verdi ama malesef sonrasında trendin altına sarktı. Uyutarak bu seviyelere kadar getirdi (: hayırlısı olur İnşallah

4 saatlik

günlük grafik
    Sayın hocam grafiğe göre trend degistimi? yoksa tekrar yükseliş kanalina girermi?

4. SPK nın sermaye artırım talebini değerlendirmesine ilişkin bir süre var mıdır, bilen var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Erendiz06 Yazıyı Oku
    Sayın hocam grafiğe göre trend degistimi? yoksa tekrar yükseliş kanalina girermi?
    düşeni kalıcı olarak kırmalı ama ne olur bilemem tabi (:

6.  Alıntı Originally Posted by Magnet Yazıyı Oku
    SPK nın sermaye artırım talebini değerlendirmesine ilişkin bir süre var mıdır, bilen var mı?
    Spek bilir tabi (genelde 2 -3 ay kadar sürüyor) ve Spek her hafta perşembe günü toplanıyor diye biliyorum. Yanlışım olabilir tabi yinede araştırınız

126.50 gap vardı aldı

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Yine dinamik menkul cezalı spekülatör var büyük ihtimal

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 187/201 İlkİlk ... 87137177185186187188189197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •