Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Maşallah viop dışında herşey var..ortamı da dağıtalım.. 162.800..nasıl...eyi mi

2. Evren abi, tek başına iyi bir eğitimde iş yapmıyor, okuyacak çocuğun kapasitesi, ayküsu, zekiliği, verdiğini alması, psikolojisi, vs vs. bir sürü etken var
    kısacası, okuyacak çocuk yedisinde belli eder kendini
    aslında devlet büüüle cevherleri alıp onlara iyi bir okulda iyi bir eğitim verse Türkiye kalkınır, niye bizim bi ayponumuz olmasın
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evren abi, tek başına iyi bir eğitimde iş yapmıyor, okuyacak çocuğun kapasitesi, ayküsu, zekiliği, verdiğini alması, psikolojisi, vs vs. bir sürü etken var
    kısacası, okuyacak çocuk yedisinde belli eder kendini
    aslında devlet büüüle cevherleri alıp onlara iyi bir okulda iyi bir eğitim verse Türkiye kalkınır, niye bizim bi ayponumuz olmasın
    Bak bu da doğru, sonuna kadar katılıyorum... Ammaaaa,
    Ama işte (((( dolar 0.25 olsa keşke

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KATSAYI 1999 DA İTİBAREN UYGULANDI. 1998 öysde ve öncesinde bu uygulanmadı..yani 1980-81 doğumlu olup ilk defa girenlere bu işlemedi..1980 doğumlu olan 1997 veya 1998 de girdi..adamı tanımam etmem..ama ideolojik olarak nefret edilen okullardan da harika başarılar çıkar..

bu arkadaş 1980 doğumlu
    Ben 1979 doğumluyum ama anadolu lisesi okuduğumdan 80'lilerle beraber sınava girdik bizde bile bazı arkadaşlar derece yapmak içinson senede düz liseye geçtiler. Çünkü katsayı az da olsa bizim okul türüne bile vardı
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Neyse asıl konumuza dönelim , endeks buralarda çok oyalanmadı mı? Bir türlü 1550 seviyesini kıramıyor , kırarsa önü açık gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Ben 1979 doğumluyum ama anadolu lisesi okuduğumdan 80'lilerle beraber sınava girdik bizde bile bazı arkadaşlar derece yapmak içinson senede düz liseye geçtiler. Çünkü katsayı az da olsa bizim okul türüne bile vardı
    bu konuyuı fazla uzatmak istemem.ama benim eşim 1998 de girdi..katsayı yoktu.

katsayı dediğimiz olay 28 şubat kararlarının devamıydı. ve tek seferde geldi.yani OBP birileri için 0.8 ile diğerleri için 0.4 ile çarpıldı..ve 210 puanlık dilimde 30-40 puan siliniyordu ki..bu dehset bir adaletsizlikti.

dediğiniz bir önceki sene yerleşmişseniz puan kırılma vardı..o zaten her zaman herkes için vardı.

işte link ve ilgili yazıdan

YÖK’ün önümüzdeki günlerde eşitsizliği düzeltme babında birtakım çalışmalar yapacağına dair bir takım şeyler duyuyoruz. Bu eğer yapılırsa, meslek liselerine veya İHL’lilere bir iltimas değildir. 1999 yılında onların elinden alınan en tabii haklarının iade edilmesi olacaktır.

http://www.gazetevatan.com/nedir-bu-...162079-gundem/

Neyse ne,işin özü bu adam arkadaş kontenjanından o makama getirilmiştir. Nokta...

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    Maşallah viop dışında herşey var..ortamı da dağıtalım.. 162.800..nasıl...eyi mi
    lambent ne yaptın.....nasıl dengeler....?

Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •