1653 flat.
Abi endeks süper de, kağıtlar tırt sanki...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
bugun çarsamba.........kredılı işlemler var.......dıkkat edın....164 gelırse sasırmayın
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Reis : Döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı
anadolu ajansı gibi) haahhaa.. neyse demek bazı insanlar da böyle..diğer yandan aylarca "13o milyar dolar satıldı -50 milyar dolar rezerv" şeklinde konuşmalar oldu kamuoyunda.. bu konulara laf söyleyemediler.. ama şimdi nedense gaza gelmişler yine.. oysa değişen ne ?? hiç bir şey.. bu arada rezervlerde bir şey kalmamış demek bile olayı tam yansıtmıyor zira EKSİ olmuş.. hiç bir şey kalmasa boş olsa yine bir şeydir
ama bunnar EKSİ yapmayı başardılar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bu akape sosyal medya konusunda çok aktif hatta troller için ofis bile açmışlardı "dijital Turkiye ofisi" gibi bir şeydi ismi.. her foruma adam atıyorlar sanırım boş bırakmıyorlar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri