Sayfa 281/338 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

***TMPOL*** TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

Özet Bilgi 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Çağrısı
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Genel Kurul Çağrısı
    Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2020
    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2020
    Karar Tarihi 10.03.2021
    Genel Kurul Tarihi 08.04.2021
    Genel Kurul Saati 11:00
    GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 07.04.2021
    Ülke Türkiye
    Şehir KAYSERİ
    İlçe KOCASİNAN
    Adres KAYSERİ TİCARET ODASI Toplantı Salonu, Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarı No:167 38110 Kocasinan / KAYSERİ

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve toplantı başkanlığının seçilmesi.
    2 - Şirket Yönetim Kurulunca hazırlanan 2020 Yılı Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması.
    3 - 2020 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması.
    4 - 2020 Yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması.
    5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2020 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi.
    6 - Şirketin kar dağıtım politikası çerçevesinde, Yönetim Kurulunca hazırlanan kar dağıtım önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi.
    7 - Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlığından gerekli izinlerin alınmış olması şartıyla, Şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanının artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı süresinin 5 (beş) yıl daha uzatılmasına ilişkin Şirket Esas Sözleşmesinin Sermaye, Hisse Senetlerinin Nev'i Ve Devri başlıklı 6. maddesinin tadil edilmesi hususunun görüşülmesi ve onaya sunulması.
    8 - Yönetim Kurulu tarafından seçilen Bağımsız Yönetim Kurulu üyesinin genel kurula arz edilerek seçilmesi.
    9 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için Ücret Politikası ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanması.
    10 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylık net ücretlerinin belirlenmesi.
    11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin onaylanması.
    12 - Şirketin 2020 yılı içerisinde yaptığı bağışları hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2021 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi.
    13 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin 2020 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi.
    14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına, Türk Ticaret Kanununun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği doğrultusunda 2020 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
    15 - Dilek ve görüşler.
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Kar Payı Dağıtım
    Kayıtlı Sermaye Tavanı

Genel Kurul Çağrı Dökümanları
    EK: 1 Temapol Genel Kurul Davet.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
    EK: 2 Temapol Genel Kurul Vekalet.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
    EK: 3 Temapol Genel Kurul Gündem.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
    EK: 4 Esas Sözleşme Tadil.pdf - Esas Sözleşme Tadil Metni

Ek Açıklamalar
    Şirketimiz 10.03.2021 tarih ve 2021/04 nolu Yönetim Kurulu Kararı ile 2020 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündem konularını görüşüp karara bağlamak üzere Olağan Genel Kurul Toplantısını 08.04.2021 Perşembe günü saat 11:00'de, "KAYSERİ TİCARET ODASI Toplantı Salonu, Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarı No:167 38110 Kocasinan / KAYSERİ" adresinde yapacaktır.
    2020 Faaliyet Yılına ait Finansal Tablolar, Bağımsız Denetleme Kuruluşu Güncel Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve YMM A.Ş.'nin Bağımsız Denetim Raporu, Kar Dağıtımına ilişkin teklif ile Faaliyet Raporu ve ekinde Kurumsal Yönetim ilkeleri Uyum Raporunu içeren Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve aşağıdaki gündem maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyum için gerekli açıklamaları içeren Bilgilendirme Notu toplantıdan üç hafta önce kanuni süresi içinde Şirket Merkezi'nde, www.temapol.com.tr adresindeki Şirket kurumsal internet sitesinde ve Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun ve Elektronik Genel Kurul sisteminde Sayın Pay Sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurulacaktır.
    Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek ortaklarımızın, Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle katılacak pay sahiplerinin hak ve yükümlülükleri saklı olmak kaydıyla, vekaletnamelerini ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekaletname formu örneğini www.temapol.com.tr adresindeki Şirketimizin kurumsal internet sitesinden temin etmeleri ve bu doğrultuda 24.12.2013 tarih ve 28861 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren II-30.1 sayılı "Vekaleten Oy Kullanılması ve Çağrı Yoluyla Vekalet Toplanması Tebliği"nde öngörülen hususları da yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış vekaletnamelerini Şirkete ibraz etmeleri gerekmektedir. Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle atanmış olan vekilin bir vekalet belgesi ibrazı gerekli değildir. Söz konusu Tebliğ'de zorunlu tutulan ve ekte yer alan vekaletname örneğine uygun olmayan vekaletnameler, hukuki sorumluluğumuz nedeniyle kesinlikle kabul edilmeyecektir. Elektronik Genel Kurul Sistemi ile oy kullanacak Pay Sahiplerimizin, Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik hükümlerine uygun olarak uygulama yapabilmeleri için Merkezi Kayıt Kuruluşu'ndan, Şirketimizin www.temapol.com.tr adresindeki kurumsal internet sitesinden veya Şirket Merkezimizden (Tel:0 352 321 20 66) bilgi edinmeleri rica olunur. 6102 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun 415 inci maddesinin 4 üncü fıkrası ve Sermaye Piyasası Kanunu'nun 30 uncu maddesinin 1 inci fıkrası uyarınca, genel kurula katılma ve oy kullanma hakkı, pay senetlerinin depo edilmesi şartına bağlı değildir. Bu çerçevede, pay sahiplerimizin Genel Kurul Toplantısı'na katılmak istemeleri durumunda, paylarını bloke etmelerine gerek bulunmamaktadır. Olağan Genel Kurul Toplantısında Gündem Maddelerinin oylanmasına ilişkin elektronik yöntemle oy kullanma hükümleri saklı olmak kaydıyla, el kaldırma usulü ile açık oylama yöntemi kullanılacaktır. Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca nama yazılı olup borsada işlem gören paylar için Pay Sahiplerine ayrıca taahhütlü mektupla bildirim yapılmayacaktır.
    Sayın Pay Sahiplerinin bilgilerine arz olunur.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/916970

BIST

(10/03/2021 - 18:54:31)

***TMPOL*** TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

***TMPOL*** TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Bağımsız Denetim Kuruluşunun Unvanı
    Güncel Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş
    Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği
    01.01.2021-31.12.2021
    Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi
    -
    Tescil Tarihi
    -
    Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su
    -
    Açıklamalar

Şirket Yönetim kurulumuz 10.03.2021 tarihinde toplanarak gündemindeki konuyu görüşmüş olup, buna göre ,
    Denetimden Sorumlu Komitenin de görüşü alınarak, 2021 yılı hesaplarının ve mali tablolarının Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca Bağımsız denetimini yapmak üzere bağımsız denetim şirketi olarak, Güncel Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş'nin Olağan Genel Kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verilmiştir.
    Saygılarımızla,

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/916971

BIST

(10/03/2021 - 18:54:45)

***TMPOL*** TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

Özet Bilgi 2020 Yılı Karı için Olağan Genel Kurula sunulacak teklif
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Karar Tarihi 10.03.2021
    Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 08.04.2021
    Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
    Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek

Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
    Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) Stopaj Oranı(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TRETMPL00025 0,0000000 0 0 0,0000000 0
    B Grubu, TMPOL, TRETMPL00017 0,0000000 0 0 0,0000000 0

Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
    Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TRETMPL00025 0 0
    B Grubu, TMPOL, TRETMPL00017 0 0

Ek Açıklamalar
    Şirket Yönetim kurulumuz 10.03.2021 tarihinde toplanarak gündemindeki konuyu görüşmüş olup, buna göre,
    2020 yılı karının yasal yedekler ayrıldıktan sonra kalan kısmının ortaklara dağıtılmayarak, 2021 yılında büyüme amaçlı finanse edilmesi amacıyla şirket bünyesinde bırakılması hususunun Olağan Genel Kurulda teklif edilmesi kararı alınmıştır.
    Saygılarımızla,

Eklenen Dökümanlar
    EK: 1 2020 Kar Dağıtım Tablosu.pdf

KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
    TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. 01.01.2020/31.12.2020 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
    1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 14.175.000
    2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 641.436,47
    Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi İmtiyaz yoktur.

* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
    3. Dönem Kârı 12.116.276 9.007.104
    4. Vergiler ( - ) 2.483.649 2.015.986
    5. Net Dönem Kârı 9.454.941 6.991.118
    6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - )
    7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 349.556 349.556
    8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 9.105.385 6.641.562
    Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-)
    Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı
    9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + )
    10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı
    11. Ortaklara Birinci Kâr Payı
    * Nakit
    * Bedelsiz
    12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı
    13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı
    * Çalışanlara
    * Yönetim Kurulu Üyelerine
    * Pay Sahibi Dışındaki Kişilere
    14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı
    15. Ortaklara İkinci Kâr Payı
    16. Genel Kanuni Yedek Akçe
    17. Statü Yedekleri
    18. Özel Yedekler
    19. Olağanüstü Yedek
    20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar

Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları
    Dönem Karı ve Ödenecek Vergiler Konsolide verileri kullanılmış olup, Ana Ortaklık Net Dönem Karı 9.454.941 TL'dir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/916985

BIST

(10/03/2021 - 19:05:44)

4.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku

Bu haberin tmpol ile ne alakasi var diye dusunebilirsiniz benim icin var cunku

Neden mi?

tmpolun otomotiv sektorune uretim yaptigini biliyoruz, uretimdeki payininda dusuk oldugunuda biliyoruz.

Daha once sirket ile yaptigim gorusmede soylenen su biz turkiyenin en buyuk otomotiv sirketine urun satiyoruz ama bunu direkt firmaya degil istiraki olan alt sirketlerine yapiyoruz demislerdi.Zaten otomotivde kucuk sirketde olmaz o ayri bir konu.

Demek istedigim şu ki fabrikasini 3 kat buyutmus, teknolojik anlamda yatirimlar yapmis bir sirket olarak togg icin bizde variz derlerse ben bu duruma sasirmam.

Suan mobilya sektorune uretimin buyuk cogunlugunu yapiyoruz ama otomotive kaydirabilecek alt yapilari oldugunu dusunuyorum.

Alin size bir hikaye daha digeri bedelsiz sermaye artirimiydi.

Genel kurulda yaklasti bu arada.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hangi haber ismail bey...ben pek takip edemedim de...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Karel in kap haberı aslında foruma yapıştırdım ama cepten gırınce goruluyor. bılgısayardan gırınce bende goremedım.

6.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Karel in kap haberı aslında foruma yapıştırdım ama cepten gırınce goruluyor. bılgısayardan gırınce bende goremedım.
    bende de bu sorun var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. İsmail hocam iyi akşamlar nasılsınız
    Ne zamandır yazmıyorsunuz

8.  Alıntı Originally Posted by Andycan Yazıyı Oku
    İsmail hocam iyi akşamlar nasılsınız
    Ne zamandır yazmıyorsunuz
    Merhaba brut bıtene kadar tatıldeyım arkadaşlar :-) Ben iyiyim sizlerde iyiyseniz brut bıtınce kaldığımız yerden sohbete devam ederız.

Sayfa 281/338 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •