Sayfa 293/1000 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kadın kimseye danışmadan gümüş suyu içmiş damardan vermiş aradım kadını.
    colloidal metali damardan mı vermiş...
    hemde sorunsuz...
    amma hezeyana geldin..

40 yaş üstü vajınal doğum yapmış kadınlarda idrar kaçırma oranı yüzde 20 dir.İsteyen kendi tanıdıklarına sorsun, zorlu vajınal doğum yapmış veya birden fazla vajınal doğum yapmış akrabalarına ıkındığın öksürdüğün zaman idrar kaçırıyormusun diye, ben eminim her beş kadından biri evet diyecek ama utandığından ,bunu normal kabul ettiğinden şikayetini dile getirmeyecek.Biz bu hastalığı hallediyorduk,en çok ameliyat yapan ekiptik,sistem yüzünden soğuduk olaydan bıraktık.Sağlık bakanlığı ayrı dert,özel hastaneler ayrı dert bizim memleket değişik cidden.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bizdeki meshler(polimer) presterilize tabaka olarak geliyor..
    titanlar ön kesilmiş.

operasyondan önce dış sterilasyonu yapılıyor (etilen oksit)
    nereye kullanacaksak operasyondan önce kafada tasvir edip
    operasyon sırasında kesilip yerleştiriliyor..(kesim yeri risk)
    metaller direk.

polimer olanlarda yüzey kaplaması var. yüksek ısıda bozuluyor..
    iyileşme süreci ve sonrasında sonra ciddi enfeksyion riski oluyor.

anlıyorum...
    ama diğer açıdan anlatayım..
    belki ozaman hak verirsiniz..
    siz iyi niyetli olabilirsiniz ama denetlenemiyor bu.
    ahmet ne kullandı özge ne kulandı.
    neyi kullandı..
    6-13 ay sonra bir vaka patlaması yaşarız ne hastane ne doktor altından kalkılmaz..

parasal konuya değer mi ?
    garantili ticari ürün dururkene hemde.
    Yahu adamların bir paket hazır mesh inden biz 30 ameliyatlık malzeme çıkarıyorduk.Hadi onu geçelim,bizim strelize etme işine de inanmayın,ben her ameliyatda koca mesh i paketinden çıkarıp tek ameliyatda kullanıp atsam gene adamın 250 dolarlık fiyatına göre 10 kat karlı oluyorum.Bunun mantığı nerede.Bunun saçmalık olduğu belli de işte birileri demek ki o 250 dolarlık mesh kullanılsın istiyordu.

4. Ben laboratuvar teknisyeniyim. Askerde revirde yaptım. Orda on bin asker iki tane laborant var. Tırnak batması çekimi günde beş tane yapardım. Her türlü müdahaleyi öğrendim. Sünnet dahil. Askerlik sonrası Bir Dr arkadaşin kadın yakını geldi tırnak batması için. Kendisi de çektirmiş. Kadına dediki bağır çağır çok acıyacak. 15 dk çektim uf demedi. Ben günlük en az beş vaka yaptım askerde. Benim yaptığım vaka sayısıni 100 doktor bir yılda yapmaz. Öyle lokal anestezi yaptım ki tırnağı söksem tık demez. Ha o iğnegi parmağın kenarından acımadan sokmak mesele. Plastik cerrah ile ortopedinin eli nezaketi aynı değil. Biri matkap testere kullanır diğeri mikro aletler. Benim ki şans hayatım da enjeksiyon yapmadan askere revire gittim. On bin asker 3000 öğrenciler. İki kişi. Çok bilgili kendini yetiştirmiş bir doktor sayesinde öğrendim. Ha şu da var. En son dönemde 100 enjeksiyonu bir saat demez di yapmam. Sadece sıhhiye değiliz. Nöbet var mıntıka var aşı var. 3000 kişi tek sıra gelir özene bezene yavaş yap tekmeyi yersin. 15 saniye sürmez. İki kişi karşılıklı aynı anda yapıyorduk. İlk dikişim plastik cerrah düzeyinde en son ki ler yamuktu. Sebep ilk zamanlarda 10-15 enjeksiyon vardı. Sonraları 100. Asker kaynaklı vukuat coktu. Zaman yetmiyor du. İntihar eden kesen biçene

Üstelik bizim olayımızda test yapıldı sayılır .Vakalar sgk nın kaydında duruyor.Biz 7 yıl önce bıraktık vakaları yapmayı.5 yıl falan sürdü bizim macera.Yani nerdeyse 10 yıllık sonuçlar ortada.Her hastada hem benim hem ürolog abimizin telefonu var,millet memnun ki kimse şikayetçi olmadı ,arayan denk gelen hastaların çoğu da allah razı olsun diyor.Bizim yaptığımız doğruydu da bu memlekette kime ne anlatacağız,zaten şimdi bile canım sıkıldı,allahtan bıraktık mesleği de kurtulduk gereksiz işlerden.

6. 30 ameliyatlık 250usd mi ?
    bizim meshler 15cmx20cm

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    colloidal metali damardan mı vermiş...
    hemde sorunsuz...
    amma hezeyana geldin..
    Evet vermiş veren de arkadaşim. Ppm düşük 6-7 gibi. Ha arkadaşim şaşırmış şişenin kapağı açık sterilize değil gibi. Kadın sen yap demiş. Kanser için yana döne arıyorlar. Ben Prostatit için kullanıyorum.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    30 ameliyatlık 250usd mi ?
    bizim meshler 15cmx20cm
    Yapılan ameliyat TOT ,açın bakın nasıl bir mesh kullanılıyor.

Sayfa 293/1000 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •