Sayfa 536/907 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -Doğrudur.
    -Matematik yalan söylemez.
    -Lakin piyasada pek yanılmaz.
    -Piyasa, GÜVEN var mı diye bakar.
    -7-8 yıldır taşıdığım holding hissesini bedelliye(halka ırza) katılmamak için 1.25 ort ile sattım, sattığım hisse ile 30 tl ort. İle aldığım hisseleri 38 tl den sattım ama 45 i gördü, geriye geldiğinde 35 tl den geriye alıp 40 tl den sattım
    -peki bu hisse neydi?
    -arz da dolaşan hisse sayısı 10-11 milyon lot, brüt 150 milyon kar açıklayan, üretim yapan ürettiğinin % 80 nini ihraç eden, DEVLETE VERGİSİNİ VEREN, satışlarını her sene artıran, ar-ge merkezi olan bir şirket
    -peki bu grup şirketleri ne üretiyor? Ne kadar hisse dolaşım da?
    -sürekli bedelli üretiyor, zarar açıklıyor, arkası yarın haberler gönderiyor, MİLYAR lotlar dolaşıyor
    -geçmişte açıkladığı 2017 yılıydı sanırım, ŞEYl(kaya) gazı olayını fiiliyata geçirmiş olsa idi muhakkak ki bende dahil bedellisine de katılırdım, işlem fiyatı da herhalde 3 lira 5 lira hatta 10 lira bile OLABİLİRDİ?!.
    -sahibi yada baş yöneticisi Amerikan vatandaşı olduğu içün, Amerikan devleti gibi SÖMÜRÜYOR, EZİYET EDİYOR, devletinin demokrasi getirecem diyerek ırak ta Suriye de vs… birçok Müslüman devlette iç savaş çıkartarak milyonlarca insanın kanını malını canını namusunu kirlettiği gibi..
    -işin tahafı ise başyönetici en itibarlı iş insanı gibi her yıl reisicumhurla baş başa GÖRÜŞEBİLİYOR?!.
    -SONRA DENİYOR Kİ, BU HİSSEYİ SİZE ZORLA MI ALDIRDILAR!!!

aynen katiliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başlıkta ısrarla şirket sahiplerine veya diğer kişilere hakaret eden bazı kişiler var . Silip geçiyoruz anlamıyor ceza veriyoruz anlamıyoruz geriye tek yol kaldı süresiz yasaklamak .. Bunu yapmak istemiyoruz kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor hisse alıyorsunuz adamlara hakaret ediyorsunuz.. iki gün sonra şikayet edilir mahkemelik olursunuz ne gerek var buna .. Evet hisse insanları üzmüştür doğru ama hakaret edince ne oluyor ki ? Israrla uygunsuz yazanlara daha sert cezalar gelecek bilginiz olsun . Yazmanıza engel olan yok ama hakaret etmeyin ..
    aynen aynen

3. JakoP.....

4.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -Doğrudur.
    -Matematik yalan söylemez.
    -Lakin piyasada pek yanılmaz.
    -Piyasa, GÜVEN var mı diye bakar.
    -7-8 yıldır taşıdığım holding hissesini bedelliye(halka ırza) katılmamak için 1.25 ort ile sattım, sattığım hisse ile 30 tl ort. İle aldığım hisseleri 38 tl den sattım ama 45 i gördü, geriye geldiğinde 35 tl den geriye alıp 40 tl den sattım
    -peki bu hisse neydi?
    -arz da dolaşan hisse sayısı 10-11 milyon lot, brüt 150 milyon kar açıklayan, üretim yapan ürettiğinin % 80 nini ihraç eden, DEVLETE VERGİSİNİ VEREN, satışlarını her sene artıran, ar-ge merkezi olan bir şirket
    -peki bu grup şirketleri ne üretiyor? Ne kadar hisse dolaşım da?
    -sürekli bedelli üretiyor, zarar açıklıyor, arkası yarın haberler gönderiyor, MİLYAR lotlar dolaşıyor
    -geçmişte açıkladığı 2017 yılıydı sanırım, ŞEYl(kaya) gazı olayını fiiliyata geçirmiş olsa idi muhakkak ki bende dahil bedellisine de katılırdım, işlem fiyatı da herhalde 3 lira 5 lira hatta 10 lira bile OLABİLİRDİ?!.
    -sahibi yada baş yöneticisi Amerikan vatandaşı olduğu içün, Amerikan devleti gibi SÖMÜRÜYOR, EZİYET EDİYOR, devletinin demokrasi getirecem diyerek ırak ta Suriye de vs… birçok Müslüman devlette iç savaş çıkartarak milyonlarca insanın kanını malını canını namusunu kirlettiği gibi..
    -işin tahafı ise başyönetici en itibarlı iş insanı gibi her yıl reisicumhurla baş başa GÖRÜŞEBİLİYOR?!.
    -SONRA DENİYOR Kİ, BU HİSSEYİ SİZE ZORLA MI ALDIRDILAR!!!
    Bravo sana sn. boşver. Doğrusu ben de senin izlediğin yol ve yönteme benzer hareket ettim. Allah'tan bedellisine katılmadım. Zaten katılacak imkanım da yoktu. Diğer hisselerimden cüzi kar etsem de en azından ihlasta maliyeti düşürdüm, bedelli sonrası zarardan kurtuldum. Bu da bir kardın neticede.
    Velhasıl yazdıkların su götürmez doğrular. Genelde patronları başlarında olmayan şirketler kötü yönetilmeye herzaman namzettir. Hatta Allah korusun sonu felakettir. Düşünsenize misal, sizin bir lokantanız var ve siz ayda yılda bir lokantaya uğruyorsunuz, genelde işleri uzaktan takip ediyorsunuz. O mutfakta, kasada, müşterilerden hesap alırken, dışarıdan malzeme alınırken neler neler döner bir hayal eder misiniz? işte bana göre ihlas da tam olarak bu durumda. Yani kimin eli kimin cebinde belli değil. Müco da Miami'de ..keyfinde.
    Neyse daha fazla CO2 yaymayayım ve Merkür gelmeden ben kaçayım en iyisi.
    Merkürümün bu yazdıklarına verecek bir cevabı vardır elbet. Ne de olsa en eski takipçi o.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,549
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    "2 ileri 1 geri"
    Sen den de özür bekliyorum.....
    Neden?
    2007 den beri Bi şekilde ihlas ile alakadarım tahtasında.
    Ben bu tahtadan kazananlardanım... Bedellisine hiç katılmadım.
    Uzun vadeciyim.
    Hiç zarar yazmışlığım yok...
    Ama
    Tahtanın o yazdığınız hesap kitap işlerine de inanmıyorum.

O yüzden ben diyorumki
    Yemem

Burada ne arıyorsun dersen...
    Çekiyo beya...

Cuma trene bindiğim doğrudur

Görüşlerim beni bağlar. Senlik bir durum yok...
    Biz neler neler yazanları gördük...

Bak Thebest de gelmiş tahtaya...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

6.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Bravo sana sn. boşver. Doğrusu ben de senin izlediğin yol ve yönteme benzer hareket ettim. Allah'tan bedellisine katılmadım. Zaten katılacak imkanım da yoktu. Diğer hisselerimden cüzi kar etsem de en azından ihlasta maliyeti düşürdüm, bedelli sonrası zarardan kurtuldum. Bu da bir kardın neticede.
    Velhasıl yazdıkların su götürmez doğrular. Genelde patronları başlarında olmayan şirketler kötü yönetilmeye herzaman namzettir. Hatta Allah korusun sonu felakettir. Düşünsenize misal, sizin bir lokantanız var ve siz ayda yılda bir lokantaya uğruyorsunuz, genelde işleri uzaktan takip ediyorsunuz. O mutfakta, kasada, müşterilerden hesap alırken, dışarıdan malzeme alınırken neler neler döner bir hayal eder misiniz? işte bana göre ihlas da tam olarak bu durumda. Yani kimin eli kimin cebinde belli değil. Müco da Miami'de ..keyfinde.
    Neyse daha fazla CO2 yaymayayım ve Merkür gelmeden ben kaçayım en iyisi.
    Merkürümün bu yazdıklarına verecek bir cevabı vardır elbet. Ne de olsa en eski takipçi o.
    -doğru hareket, TEBRİKLER...

-BU HİSSEDE 7-8 YIL alış-satış yapmadan nasıl bekledim, kendime ŞAŞIRIYORUM!!
    -bunca zaman içinde ne kadar ARKASI YARIN haberlerle oyalanmışım, ACABA diyerek!
    -bu hisseyi almaya başladığım da, EGEEN 58 TL idi, şimdi 1600 TL civarında yani 27 katına çıkmış ve her sene düzenli olarak ta temettü dağıttığı HALDE,
    -ÇÜNKÜ, üretim yapıyor, her sene kar açıklıyor ve kar payı dağıtıyor, doğal olarak PİYASAYA GÜVEN veriyor.
    -demem o ki; bu grup şirketlerin de kısa-orta-uzun vade de yatırım yapmak…
    -çok eskilerden bi arkadaşın yazdığı; otobüs durağında tren beklemek gibi,
    -fetöcü hain ********in BATTI dediği gibi,
    -spk dan ceza almış birinin AR-GE demesi gibi,
    -olur da, ACABALAR gerçek olursa,

-FIRSATI DEĞERLENDİRMEK LAZIM GELİR?!.

7. Günaydın

Güzel bir hafta olması dileği ile herkese selamlar.

Sn Boşver,

Anlattıklarınız maalesef doğru hatta eksik. Ancak en zor dönem geride kaldı. Defaatle üzerinde durduğum gibi 2020-2021 yılları içerisindeki gelişmeler memnuniyet verici ve ilerisi için beni umutlandırıyor.

Yine eski müdavimlerin hisseye gelmesi bu hissenin artık benim için yeni cazibe merkezi olacağı inancımı doğrulamaktadır. Yıldız pazara alınması spk ve bıst kurumlarının da hisseye bakış açısını değiştirmiştir. Dolayısıyla güçlü yatırımcı kitlesinin IHLAS holding hissesi ile buluşması, bütünleşmesi ile önümüzdeki dönemlerin hisse için büyük ivme kazanacağı ihtimalini güçlendirmektedir.

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
    Hisselerin fiyatını yatırımcıların talepleri, şirketlerin akılcı ve rasyonel yaklaşımları ve tahca yapıcıların davranışları belirlemektedir.

8.  Alıntı Originally Posted by Deli Süvari Yazıyı Oku
    2021 1.Çeyrek Bilançosunda ( Ocak-Mart ) Bedelliden gelen 709.600.000 TL İhlas Holding Ana şirket Özkaynaklarına eklenecek. 532.594.980 TL olan Özkaynaklar yaklaşık 1.240.000.000 TL ye ulaşacak.

İhlas Holding mevcut 0,92 TL fiyatı ile piyasa değeri 1.380.000.000 TL dir.
    Bu rakam baz alındığında İhlas Holding PD/DD : 1,11 dir.

Şuan Borsada bulunan birçok şirketin PD/DD 10,20,30 ve üzerinde olduğu dikkate alınırsa. İhlas Holding bedavadan biraz pahalıdır.

İhlas hisselerinde fiyat bilançoya ve beklentiye göre oluşmadığından, fiyat yükselmesi speklerin keyfine kalmaktadır.
    Sn.Spekler ve büyük yatırımcılar da oluşan yeni pozitif durumun hakkını vereceklerine inanmak istiyorum.

Sayfa 536/907 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •