OLAYA BAKIN
DÜN ZİRAAT YATIRIM.
ŞİRKET HABERLERİ
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT, Nötr): Şirketin Yönetim Kurulu hisse başına brüt 0,2200TL kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen hak kullanım tarihi
28.04.2021'dir. Son hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadır.
DÜN HALK YATIRIM
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT, Nötr): Şirket, brüt hisse başına 0,2200000 TL’lik kar payı dağıtım teklifinin Genel Kurul’a sunulmasına karar verildiğini ve teklif edilen nakit kar payı hak kullanım tarihinin 26 Nisan olarak belirlendiğini açıkladı. Buna göre, temettü verimliliği %2,2’ye işaret ediyor.
BU GÜN ZİRAAT YATIRIM
Eczacıbaşı Yatırım Holding (ECZYT): Şirketin kar payı dağıtımına ilişkin dün yer verdiğimiz haberde temettü tutarı sehven yanlış yazılmıştır. Doğru temettü tutarı aşağıdaki gibidir:
Yönetim Kurulu hisse başına brüt 1,2400TL kar payı dağıtım teklifini Genel Kurul onayına sunmaya karar vermiştir. Teklif edilen hak kullanım tarihi 28.04.2021'dir. Son hisse kapanış fiyatına göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadır.
Şimdi soru şu. İKİ YATIRIMIDA TEK KİŞİ Mİ YÖNETİYOR?
'' her kasap dükkanından yarım kilo kıyma alınıp, yerli ve milli ekonomik model için kullanılmasına.. ''
twitterdan
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Samsun, Kilis, Balıkesir, İstanbul ve Yalova. En çok azalan illerimiz: Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur. Birlikte tedbirlere uyarak kontrollü normalleşmeye destek olalım.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri