OLAYA BAKIN
DÜN ZÝRAAT YATIRIM.
ÞÝRKET HABERLERÝ
Eczacýbaþý Yatýrým Holding (ECZYT, Nötr): Þirketin Yönetim Kurulu hisse baþýna brüt 0,2200TL kar payý daðýtým teklifini Genel Kurul onayýna sunmaya karar vermiþtir. Teklif edilen hak kullaným tarihi
28.04.2021'dir. Son hisse kapanýþ fiyatýna göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadýr.
DÜN HALK YATIRIM
Eczacýbaþý Yatýrým Holding (ECZYT, Nötr): Þirket, brüt hisse baþýna 0,2200000 TL’lik kar payý daðýtým teklifinin Genel Kurul’a sunulmasýna karar verildiðini ve teklif edilen nakit kar payý hak kullaným tarihinin 26 Nisan olarak belirlendiðini açýkladý. Buna göre, temettü verimliliði %2,2’ye iþaret ediyor.
BU GÜN ZÝRAAT YATIRIM
Eczacýbaþý Yatýrým Holding (ECZYT): Þirketin kar payý daðýtýmýna iliþkin dün yer verdiðimiz haberde temettü tutarý sehven yanlýþ yazýlmýþtýr. Doðru temettü tutarý aþaðýdaki gibidir:
Yönetim Kurulu hisse baþýna brüt 1,2400TL kar payý daðýtým teklifini Genel Kurul onayýna sunmaya karar vermiþtir. Teklif edilen hak kullaným tarihi 28.04.2021'dir. Son hisse kapanýþ fiyatýna göre temettü verimi %2,2 olarak hesaplanmaktadýr.
Þimdi soru þu. ÝKÝ YATIRIMIDA TEK KÝÞÝ MÝ YÖNETÝYOR?
'' her kasap dükkanýndan yarým kilo kýyma alýnýp, yerli ve milli ekonomik model için kullanýlmasýna.. ''
twitterdan
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oraný en çok artan illerimiz: Samsun, Kilis, Balýkesir, Ýstanbul ve Yalova. En çok azalan illerimiz: Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur. Birlikte tedbirlere uyarak kontrollü normalleþmeye destek olalým.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri