Endex beni bekliyor yarın sort pozisyon açacam pala zaten beni bekliyor ne zaman sort açsam abartisiz 300 puan yukarı gidiyor. Long cular bana para gönderin inanin sizler daha çok kazanacaksınız.
Endex beni bekliyor yarın sort pozisyon açacam pala zaten beni bekliyor ne zaman sort açsam abartisiz 300 puan yukarı gidiyor. Long cular bana para gönderin inanin sizler daha çok kazanacaksınız.
Bear_Bull
@BearBull26
Abi aysonu desen neyse de vade sonuna bunun rahat 150 puan ( eski 15 bin ) hareketi var beya. Bak yönü hala çözemedim çözemediğim için de muhtemelen para kaybedeceğim ama hareket bence garanti...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ondan ona ondan ona atlar geçeriz nosfecagri,
1 hesap daha var daha milim dokunmadım ona. kritik durum olursa devreye girer o da.
olmadı ya kazanır ya kaybederiz
ölüm yok ya ucunda.
https://i.resimyukle.xyz/LHIa8V.png
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
14 simulasyonda dirençlerde gelinen nokta ve değerler, bir üstte bir süredir tekrarladığım değerler olan 1668.x ile tepeye, 1648 ile 1647 alt/üste artık dayanmış durumda, yani sahte tepe olan 1738.5 değeri 1668.x ile gerçek tepeye düşümüş durumda,
bu şu demek bir süredir yatay ve sıkışan piyasanın bu günden yarına fazla günü kalmadı, hareket gelecek
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri