Sayfa 949/1002 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bir haftadırmış ben sadece dünden beri yazıyorum.. Aylardır garanti, ereğli de şuradan aldım buradan aldım oyuna devam badem madem
    mesajları yazan ben değilim... Yazmıyorum tamam ya bu kadar hazımsızlık olmaz...
    Yazdığım tahtalar endeks tahtası madem takip ediyorsun yazdıklarımı o tahtaları yazarken neler neler yazmışık ki yapa bilenler için treder edilmiş.Kendine topik aç orada ağla veya sevin abartmadan .

Short 30. (S300 [emoji41])
    Hedef S 40. (S 400) [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Rahat bırakın arkadaşı yazsın istediğini, ne var yağni kırkyılda bir kazanmış dadını çıkartsın. altın zararım vardı diyo kâr a geçtim diyo, niye bu kadar büyüttünüz anlamadım.
    Hamdım Piştim Yandım

4. bu arada 1589 la rekor tazeledı. u30 la arada yaklasık 7000 puan eskıye gore kaldı.nasıl bırsey hakımıyet ortada dıkkat etmelı cort dıye abd almanya rekorlara devam.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Rahat bırakın arkadaşı yazsın istediğini, ne var yağni kırkyılda bir kazanmış dadını çıkartsın. altın zararım vardı diyo kâr a geçtim diyo, niye bu kadar büyüttünüz anlamadım.
    Tşkler bozkurt abi anlayışın için.. Yazmayız hazımsızlık çekip rahatsızlık çekenler var.. Bağırsaklarına vurup ishal olmadan bu kitle yazmamam daha doğru olur

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hayatımda ilk defa 700 800 bin mal aldığım 3 tahtada 10 günde yüzde 30 40 almışız bırakında yazalım.. Hergün çarşaf çarşaf yazmıyoz.. Sıkıntı yok yazmayız.. Gerçekten hazımsız bi milletiz
    kazancınız afıyet olsun.herkes kazancını yazabılır fakat sız abarttınız mesele burda dusunsenıze ben yada dıger okuyanlar ters pozızyonda ıse moral bozuk olabılır .abartı olunca soruun .tabıkı art nıyet yoktur mutluluk hakkınızdır.

7. Yaz abi sen, burda hergün para dağıtıyorlar, iki gündür sana çalışıyoruz yabancıya gitmiyor enazından, güle güle harca
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    kazancınız afıyet olsun.herkes kazancını yazabılır fakat sız abarttınız mesele burda dusunsenıze ben yada dıger okuyanlar ters pozızyonda ıse moral bozuk olabılır .abartı olunca soruun .tabıkı art nıyet yoktur mutluluk hakkınızdır.
    1000 kontrat long açarım terste olanlarla dalga geçerim haklısınız. Birisi viopta yada hissede böyle kazansa ben çok sevinirim.. Lakin insanları böyle böyle tanıyoruz

Sayfa 949/1002 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •