Sayfa 987/1002 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Yarin borsa için birey olmayacak demek ki doları verdiler. Zaten öyle olsa pala % 2 veya fazla basardı borsaya. Korkmaya gerek yok..ytd

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolar başladığı yere geldi bile..

FED den mi bişi ler geldi..Parite fırlamış DJI falan 33000 olmuş..
    hey maşallah..
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    globalde rusya haricinde ki orada bidenin putine ''katil'' yakıştırması var dı, diğer yerlerde (g. afrika, brezilya, g.kore, meksika v.s gibi bize benzer yerlerde) usd değer kaybediyor,..

hedepe işi sonuçta bir süreçe dahil oldu, ilk etapta bir patırtısı var şüphesiz ama USD de global gidişatta önemli

demek ki başaaşğı FED den gelmiş global
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Yarin borsa için birey olmayacak demek ki doları verdiler. Zaten öyle olsa pala % 2 veya fazla basardı borsaya. Korkmaya gerek yok..ytd
    sabah -gap olur... sonrası bilinmez..

4. Yarın merkez faizi es geçip sözlü müdahale ile bir sonraki FED hareketini beklermi.

5. Fitch Türkiye nin 2021 yılı büyüme hedefini 3.5 tan 6.7 ye yükseltmiş.bir sebebide bu dolar düşüşünün...

6.  Alıntı Originally Posted by Whig Yazıyı Oku
    kokuyu alıyormuş da 2dkda 2000 puan veriyormuş. Herif perşembeden beri shortculara vermesi gereken karı vermedi. bugun bile önce 13 puan artı gösterip kapanışı 9 puan eksi yaptı ki onu bile vermemek için kıvrandı durdu, burada shortcuyum diye gezenlerin yuzde 90ı düşüş sonrası 1635 yaktığında korkup kapamistir. size malum mu oldu gece seansinin 20 puan eksi açılış yapacağı. Yeni arkadaslara tavsiyem olsun bu piyasada para filan yok varsa da size yok. 3dkda 1604 yakan pala şimdi niye 1618de diye düşünün. yukselis oldugu zaman shortcularin canini cikarana kadar 70-80 puan alan herif shortcuya 20 puani cok gördü yine. abd yükseliyor diye yukseliyor lan o zaman 2000 puan niye düştün

1650 olunca kokusu gelmişti

Gün içindeki zirvesinden 4000 puan verdi

Bize 2000 puan yeter fazlası onun hakkı zaten

Çok güzel kıvırtıyor sonuçta

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yarın merkez faizi es geçip sözlü müdahale ile bir sonraki FED hareketini beklermi.
    Mantıklısı bu olurdu ama bugün Hdp muhabbeti de tuzu biberi oldu,
    Arttırım kesin gelmeli bence, ayrıca beklenti de o
    22 kurumun 22side faiz artırımı bekliyormuş, Bloomberg öyle dedi bugün, en az bekleyen 75, en çok bekleyen 150 bekliyormuş.

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Ben faiz artırmaz diyorum.ilimonlu zeytinyağlı laf salatası yapar geçiştirir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 987/1002 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •