Originally Posted by snowdancer Sn. Gentleman, CUSAN' lar duruyor mu hala ? Yok be dostum, gel - gel ciye takilmak icin yazdim o yaziyi
Originally Posted by Gentleman Yok be dostum, gel - gel ciye takilmak icin yazdim o yaziyi O zaman TEKTU'ya devam.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Originally Posted by snowdancer O zaman TEKTU'ya devam. Tabi canim, hep Tektu, daima Tektu
Originally Posted by Gentleman 78-79 Goruntu guzel Adam kaldırdı, yağlı yağlı gömüyor gibi dostum
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Adam kaldırdı, yağlı yağlı gömüyor gibi dostum Dostum, tek gunde %10 yapti, fazla göz' e batmak istemiyor. Hisse kendine geldi, goruntu guzel.
Originally Posted by Gentleman Dostum, tek gunde %10 yapti, fazla göz' e batmak istemiyor. Hisse kendine geldi, goruntu guzel.
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Forum Rules
Yer İmleri