Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Biden
    Putin e ettiği laf sadece abd -rusya arasında bi laf kavgası değil

Biden ; dünyadaki tüm putinimsilere msj vermiş durumda mence

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ne diyor? biz twitter üyesi değiliz...kötü şeyler mi?
    Bugünkü faiz kararından sonra görevden alma iddiaları varmış ama ben çok ihtimal vermiyorum

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Biden
    Putin e ettiği laf sadece abd -rusya arasında bi laf kavgası değil

Biden ; dünyadaki tüm putinimsilere msj vermiş durumda mence
    Biden sahalara hızlı bir giriş yaptı, bize de sallarsa halimiz duman olur ki Putin ' e salladı ve petrol nakavt
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    Bu kadar niye faiz artışı yapıldı nedir bu bilgi ileriki zamanda anlayacağız..
    İyiki yapmış yoksa neler olurdu neler. %20 faiz varken kim dövize koyar Doların %20 artması 9 tl
    9 tl olacağına inanıyorsa alır. Garanti %20 varken koyar bizim madam teyzelerimiz faize. Milyon dolarlarını
    bozmadılar hatta aralarında konuşuyorlardı 4-5 ay önce dolar böyle olacak vs. (10 tl) kaç aydır dillerinden
    düşmüyordu. Şimdi 6.90-7 aralığına gelir umarım.

5. bu marjla/faizle fırlarsa 9-10 durmaz. parabolik gider..
    faiz üstü artar her zaman.
    8 den 20 ye hala 7 leri kouşuyoruz.
    çoktan 6.7 bandında olunmalıydı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Erdoğan yaptıklarının bedelini ödeyecek ödesin gibi birşey demişti bir TV konuşmasında...bu yaşlı amca bedel ödetmeye geldi anlaşılan...rusya-TR-arabistan....falan filan...

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Biden sahalara hızlı bir giriş yaptı, bize de sallarsa halimiz duman olur ki Putin ' e salladı ve petrol nakavt

7. rakamda hedefim c>1813.9 dır, henüz görülmedi
    zamanda ise toplam 60 haftalık bütünüyle short olan bir parkurdayız(bana göre),
    formatı ise 11+12+12+8+17=60 haftadır,

11 hafta bitti, ilk 12 haftanın bu hafta 2.haftasındayız, haftaya 3.hafta başlayacak,

bu arka arkaya iki 12 şer haftada agresif değiller, yani bunlarda yıkıcı shortlar tahmin etmiyorum,

ama son bölümde 8 hafta hazırlayıp, 17 hafta çok kötü (şelale tarzında) vurabilir diyorum, bu olursa global manada olacak,

bu şekilde 60 haftalık short parkur tamamlanacak,

viobta bahsettiğim hedef rakam olan c>1813.90 short kriter rakamı işte bu arka arkaya gelen 12 şer haftalarda yada en geç sonrasında gelen 8 haftanı içinde bir yerde görülmeli,..17 haftada görülme olasılığı yok denecek kadar azdır,..

dolayısı ile bütünü ile short olan bu piyasa 1813.90 ana kadar hatta biraz geçecek şekilde long olasılık barındırır,..

anlatmak istediğim budur, yanlış anlaşılmasın,

piyasa bana göre shorttur ama içinde barındırdığı bir long güç vardır,..ve ters ayakları oluşturabilir,..

bütün bunları hem yukarıda verdiğim grafikten takip ediyorum (hedef rakam ve üçgenler), hemde ilaveten zamandan,

bu anlattıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,..sadece enalizlerden ibarettir,..reel durumu zaten belirtiyorum her güne
    Son düzenleme : indregandi; 18-03-2021 saat: 23:32.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. Ajansa konuşan Avrupalı ve ABD’li diplomatlar, ABD Başkanı Joe Biden’ın Brüksel’e Türkiye’ye yaptırım uygulanmaması konusunda baskı yaptığını söylerken, bir AB diplomatı, “Başka Türk vatandaşlarının da kara listeye alınması durduruldu. Şu an ekonomik yaptırımlar görüşülmüyor†dedi.
    Biden bizi çok seviyor (Rusya için mecbur) sevecek. Mayıs ayında sevmeyecek...

Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •