Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yahu kardeşim yalan bile olsa A4 kağıda yaz bir mesaj.deki

MB duruşundan vazgeçmeyecek.Saglik durumundan ayrıldı vs....bir nebze piyasa sakinler

herkes fikrini yazmis iki kelamda ben edeyim..
    ilk faiz artirimi hayaliydi artrmasina gerek yoktu dolar olmus 8.5 sen tut artir madem artirim yapacaksin benim gibi vioptami oynuyorsun da dk bi fikir degistirme geregi duyuyorsun banka dedigin rsikleri en az 6 aydan once gorendir..gordulermi gormuslerdir ses etmemislerdir birileri 8.5 dolar satti piyasa mudahil oldu ardindan faiz artirimlari pes pese geldi ocak subat mart hazinenin borcalanma aylari ve en yiksekten borclandirildi yetmezmi gibi kamu sirketleri kira sertifikasi yok sukuk yok tahvil vs diyeyuzde 17.75 dolayinda borcalandirildi faiz operasyonu bitti sirada bi suclu lazimdi her zaman oldugu gibi..faize ellesmezler daha ne zamana kadar o devlete ve kamuya borc verenlerin odemeleri ve tekrar borclanmalar olana kadar..simdi sirada indirimler gelecek mutahitler is yapacak evi olmayan vatandas uzun sureli borclandirilacak dongu surecek gidecek..
    dolar ne olur teknik olraka yikarisi olur demek zor temel olarak ihtimaller olusacak durumlara bagli
    borsada zaten satan grup satti en tepeden veya biraz altindan bu haberi bilen tahmin eden duyan su anki duruma gore x30 endekslerine gore ort yuzde 15 20 karli durumda
    tum bu kararlari alanlar onumuzdeki gunlerin hesabinida yapmistir pazartesi biraz sallanir toparlar diye
    dusunuyorum..
    piyasalari en hizli normale gecirecek olayda biden ve cumhurbaskani arasinda gececek tlf konusmasi olur bu hafta oyle bir sey bekliyorum olur olmaz

duser duser panik yapmayin bence vakifbank 4 gelmis garanti 880 emlak 2 halk 530 hepsi buna benzer nereye kadar dusmesini bekliyorsunuz bu fiyatlarin altinda..
    alanda kendini cok zeki sanar satanda kendini cok zeki sanar kimin hakli olduguna piyasa karar verir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    İlk sırada İstanbul var....
    Ben yakın zaman içinde kayyum atanacağını düşünüyorum..
    Gezi Parkının devri bile çok şey anlatıyor...Belediye yakın zaman için uluslarası yarışma açmıştı Taksim Meydanı için..

Adama camide bile saldırganlar gönderip tahrik etmeye çalışıyorlar.

Artık çok rahat ve korkusuzlar...
    Korkusuz olmaları normal değil mi? Bir parti neden korkar? Oy kaybetmekten...

20 senedir iktidarsın... Milletin bi kulağının arkası kalmış. Öğretmenleri mağdur ettin, işçileri sürekli ediyorsun, doktorları mağdur ettin, üniversiteye hazırlanan öğrencileri mağdur ettin, madenciler öldü kılını kıpırdatmadın, hukuğun bağımsızlığını yok ettin, bilimsel eğitimi yok edip dini eğitime çevirdin, kadın şiddetine yıllardır göz yumuyorsun, kadın ve ÇOCUK taciz edenleri açık açık koruyorsun, kendiside inanışından dolayı tarikatçı olduğu için devletin her yerine fetö yu soktu ve sonunda darbe yapılmasına vesile oldu... Saçma sapan bir kurgu ile cosmic odaya girip, bilgilerin yurt dışına sızmasına vesile oldular... Gezi parkı olaylarında uzlaşmacı olmak yerine ortamı gerdi ve ülkeyi küçük çaplı bir iç savaşa sürükledi adeta... Ayakkabı kutularında paralar yakalandı, tapelerle yakalandılar ve tapeleri delil saymaktan çıkartıp hırsızlıklarını ört pas ettiler... Çözüm süreci diye bir saçmalıkla birlikte terör örgütü ile masaya oturdular ve sınırdan teroristleri davul-zurna ile karşılattılar... Oraya buraya devlet garantili köprü&hastane yaptırıp milletin milyarlarca lirasınıda değil DOLARINI kendi adamlarına peşkeş çektiler, çekiyorlar ve daha uzun yıllar çekecekler... Brunson krizi diye saçma sapan bir kriz yarattı, ülkeyi bi kaç ayda fakirleştirdi, sonra adamı serbest bıraktı... Ülkenin ekonomisinin başına hiç bir yetisi olmayan damadını getirdi, dolar 4.5 dan 8.5 a fırladı ve görevden aldı... İktidarları boyunca dolar 1lerden 8.5 lara geldi zaten... Parlementer sistemide yok edip, üstüne bir de diktatörlük getirdi...

Yani bu adamlar 20 senede hiç mi doğru bir şey yapmadılar diye düşünüyorum. Yok, yapmadılar. Yapamazlar zaten çünkü fıtratlarına aykırı. Kendilerine göre doğru yaptıkları herşey aydın kesime göre zaten yanlış oluyor çünkü taraflar ayrı. Aynı tarafta değiliz. Sadece aynı ülkede yaşamaya çalışıyoruz...

Diyeceğim o ki, 20 senede herkese bi dokunmuş adamlar. Bunlardan zarar görmeyen muhalif zaten yoktur ama yandaş da kalmamıştır. Sonuçta ne yaparsa yapsın oy alıyor mu? Alıyor... Demek ki ne isterse yapabilir. Ne yaparsam yanıma kardır diyo rte. Denklem bu kadar basit bence...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    neyse 149....150 arası acılıs sızı bekler fazla muhabbete gerek yok....burası vop.....bıze ne kım geldı kım gettı....sonucları onemlı...havayı dagıtalım
    Çok olmamış mı 149/150 açılış,kaça tekabül ediyo😥

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vermeyince mabut ne yapsın sultan mahmut 😀

perşembe agresif short açtım.cuma kapanış 1584 üzeri olunca gece seansinda kapandim.

Sp iyi kapanınca ptesi artı gap olur dedim.

al sana piyasa...

onu boşverin BARAJIN KAPAKLARI önemli.1440 lar...

mükemmel senaryon vardı.senaryodan koptum.ptesi işlem yapmam.yeni senaryo hazırlanmalı.

6. Vakıfbank istifa öncesi Kasım'da 4 liraydı. İstifa edince 413 açmıştı. Cuma kapanış 4,07....

Ney çökecek abi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    1,25/1.31 cent bizim dibimizdir. orayı gelir diyemem...ama düşmez falan da demeyin

Bir kere görevden alınan bir daha başka görevi zor görür. Milet hayal görüyor Agbal bakan olacakmis falan. Eger olursa devir teslim töreninde görünür bir daha zor gorursunuz.

Artı Naci Agbalin yazdığı mesajdaki kırgınlık ve kızgınlığı bir tek ben mi hissettim. Adam bildiğin kızmış ama çaresizliğin getirdiği şekilde sitem etmiş. Sonunda da gün gelir devran döner demiş.

Sayfa 98/1001 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •