Sayfa 100/1001 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    temel veya teknik analiz para etmiyor.

abidik gubidik yöneticiler tarafından,

abidik gubidik yönetilirsen,

abidik gubidik bir hayatın olur.. kaçamazsın.

kaderden kaçılmaz..

Borsa zaten akıllı adam yeri değil ama,

bu kadar abidik gubidiklik

beni bile rahatsız ediyor..

borsanıza s.k.y.m..

görevden alınan adamın, şükranlarımı arz ederim lafını duyunca,

yani....
    yalaka olduğun belli de,
    niye faizleri arttırdın be adam?

on yıllardır, devlette devlet adamı gibi adam özledik...

MB başkanı şükrü saraçoğlu vardı, rest çekti, çillere ,(kesin küfürde etmiştir) gitti..

yok arz ederim.olmadı hayırlısı cenabı haktan falan süslü, gereksiz saçmalıklar...
    bu adamlardan nüfus müd. memur olmaz..

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    görevden alınan adamın, şükranlarımı arz ederim lafını duyunca,

yani....
    yalaka olduğun belli de,
    niye faizleri arttırdın be adam?

on yıllardır, devlette devlet adamı gibi adam özledik...

MB başkanı şükrü saraçoğlu vardı, rest çekti, çillere ,(kesin küfürde etmiştir) gitti..

yok arz ederim.olmadı hayırlısı cenabı haktan falan süslü, gereksiz saçmalıklar...
    bu adamlardan nüfus müd. memur olmaz..
    ne yapması lazım devlet adamının küfür mü etmeli,..tabiki uygun jargonda yazacak
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ne yapması lazım devlet adamının küfür mü etmeli,..tabiki uygun jargonda yazacak
    Bence bir şey yazmayıp, ceketi alıp gitse daha şık olurmuş. Icinden etmediğin küfür kalmayacak ama sosyal medyada yalamaya devam edeceksin. Iddia ediyorum dünden beri eşine, dostuna CB ile ilgili en fazla atıp tutan Ağbal''ın kendisidir. Ama nasıl bir korku imparatorluğu kurdularsa, analarını bellese teşekkür edecek dalkavuk dolu ortalık. Iste bizim liyakatimiz bu. Kovulduğunda bile şahsına teşekkür edebilirsen ilerde senin için başka bir koltuk ihtimali kaybolmuyor en azından.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Bence bir şey yazmayıp, ceketi alıp gitse daha şık olurmuş. Icinden etmediğin küfür kalmayacak ama sosyal medyada yalamaya devam edeceksin. Iddia ediyorum dünden beri eşine, dostuna CB ile ilgili en fazla atıp tutan Ağbal''ın kendisidir. Ama nasıl bir korku imparatorluğu kurdularsa, analarını bellese teşekkür edecek dalkavuk dolu ortalık. Iste bizim liyakatimiz bu. Kovulduğunda bile şahsına teşekkür edebilirsen ilerde senin için başka bir koltuk ihtimali kaybolmuyor en azından.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    burada dikkat edilecek tek şey devlete ne kadar giydirirsek o kadar katmerlenip bize geri döneceğidir,..bunu bir yere yazalım,

kısa sürede 4.değişen bir MB değişse ne olur değişmese ne olur artık, itibar zaten on para, devleti bir şekilde kurtaralım, kişileri değil,..

aslolan TC devletidir, kişler değil, Rte, akbalı buna dahil
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    yalakalık jargonu devlet adamlığına yakışmaz..
    çıkar basının önüne, açıklar..beceremedim , bu iş beni aştı..hepinizden özür dilerim..der..

ya da
    Saygısızca ,haketmediğim ve onurumla oynanan bu görevden almayı kabul etmem mümkün değil.vs.
    der ve kamuoyuna KARAKTERLİ ve SAYGIN adam imajı çizer..

Adamda yoksa, ne yapabilir??

Asıl sorun,DEVLETte devlet adamı yok,siyasetçi ve onun avaneleri..

ADAM gibi adam, Karakterli,saygın,omurgalı biri Tayyip Erdoğan'la çalışıp kendini harcar mı??
    Hiç sanmam.....

7. Naci AĞBAL
    @naci_agbal
    · 11'ler
    Sayın Cumhurbaşkanımıza Merkez Bankası Başkanlığı dahil bugüne kadar uygun görerek atadığı tüm görevlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alınmam nedeniyle de şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin.

Naci beyin attığı mesaj
    Bazı kişiler şunu kaçırıyor bu adamlar biat kültürü ile yetişmiş siyasetçi biz bilmiyoruz ama o bu göreve niçin , ne kadar süreliğine geldiğine kadar gelmeden önce biliyordu.Adam altında çalışıcak kişileri bile değiştirmemiş.Buradaki amaç Damat dan kalan izleri silmek ve sistemde istemeseler de değişiklik yapmak olmuş.Naci bey ve Lütfü bey vizyon olarak geldi görevlerini yerine getirdiler faizler yükseltildi bir program yapılıp o yönde kısa vadede olsa hareket edildi.Eğer enflasyon nisan mayısta tepe yaparsa faiz indirimleri olacaktır , bunun için Naci beye ihtiyaç yok indirirken RTE ismi geçer , çıkarırken Naci beyin sonuç olarak içersinin de dışarsının da gönlü hoş ediliyor baktığımızda olan geçende söyledim Halka oluyor.
    Siyasette herkes verildiği rolü oynar .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Yapıkredi'de bile şu an dolar alış 7.32, satış 7.87. Ki kapanışımız 7.20'idi.

Cumartesi bu saatte böyleyse haber akışı degişmedigi taktirde bu hafta zor biter tl için.

Bir de ışık ökte şu yazı için songür ulus'tan özür dilemeli. La senin yönettiğin portföyün ben ) ahahaha rezil adam yaaa )

Sevgili kardeş.. dün HDP kapatma davasıyla 7.50-7.65 arasından dolara yapışmış olabilirsin.. bugün TCMB önden yüklemeli kararla şok olmuş; ‘7.21 desteğine yolu var; yandım Allah’ deyip stop’lamamış da olabilirsin.. ama bu zarar TCMB başkanı Sn.Ağbal görevden alınacak diye sosyal medya üzerinden panik ve yüzlerce soru işareti yaratan söylemine yol açıyorsa! Haaa.. işte orada duracaksın.. sonuna kadar üzerine gitmeli tüm yetkililer bu olayın.. ama ne oldu.. yarattığın panik sadece hisse/VIOP etkiledi çünkü artık ne acıdır ki hissede sadece lokaller iş yapıyor.. USDTRY o kadar kolay değilmiş kardeş di mi... burası Afrika kabile ülkesi de değil.. gerekenler senden hesap soracaktır.. bana ve sermaye piyasalarına ömrünü vermiş dostlarıma düşen görev de bu tip olayları kamuya yazmak, açığa çıkartmaktır.. #USDTRY #BIST

Sayfa 100/1001 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •