Sayfa 107/1001 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Kongre sonrası hazine ve maliye bakanlığı ikiye bölünecek birine Naci Agbal gelecek diyorlar. Tabiri caizse gece vakti Naci Agbal bakan olarak merkez Bankasına da şahap atansa hiç sıkıntı olmazdı. Yada Naci Agbal ekonomiden sorumlu Cumhur başkanı yardımcısı bu da sorun olmazdı. Şimdi görevden alıp sonra ki yapılacak şeylerin izahı çok zor. Piyasa yemez ama yüklü pozisyon da ise yemiş gibi yapar.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kongre sonrası hazine ve maliye bakanlığı ikiye bölünecek birine Naci Agbal gelecek diyorlar. Tabiri caizse gece vakti Naci Agbal bakan olarak merkez Bankasına da şahap atansa hiç sıkıntı olmazdı. Yada Naci Agbal ekonomiden sorumlu Cumhur başkanı yardımcısı bu da sorun olmazdı. Şimdi görevden alıp sonra ki yapılacak şeylerin izahı çok zor. Piyasa yemez ama yüklü pozisyon da ise yemiş gibi yapar.
    Haftasonu caniniz sıkılmasın gündem olsun diye de olabili hahaha

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Billur geçer bir halim var mı sizce. Referans numaralarına kadar veriyorum emirleri. Yarın da hangilerinin gerçekleştiğini yapıştırırım.
    Emirler İKG türündedir ve silinmeyecektir.
    Jas hocam 10 puan eskiyle 1000 puan demek. Oluşacak gap bile bunun 3-4 katı olabilir. Gerisini siz düşünün
    audentes Fortuna iuvat

4. naci ağbal maliye bakanı olabilir derler. ama karlarını almadan açıklamazlar bunu. pazartesi robot ve mc yiyenlerin satışlarıyla çok aşağılar görülebilir fakat işlemler oturunca 1550 civarında dengelenme beklerim.
    Twitter: @metalurjist_88

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Pozisyonuna bir şey demedim, zaten sadede kendi pozisyonumla ilgileniyorum..benim dediğim 10 puan eksi açılış beklentisi çok absürd..vaşak geçmiyorsan, belki endeks fazla eksi açmasın da ek short yapayım istiyorsundur.

Çoğunun ne tahmin etiğiyle de ilgilenmem, ama sen gayet tecrübeli bir arkadaş olarak böyle bir tahminde bulununca çok tuhaf geldi.
    Sn Cautionary,
    Benim bir stratejim var ve onu uyguluyorum. Aşağıya doğru inerken genellikle short açmam, yani ek short gibi bir düşüncem yok.
    EW analizlerine göre (doğru ya da yanlış) yurtdışında şu anda yaşadığımızı düşündüğüm 5.3.2 geri çekilmesi sonunda tekrar yönün yukarı olacağını ve hırsız fonların da bunu bizim borsada da değerlendireceğini düşünüyorum. Bu yüzden Aralık vade shortlara dokunmadan, alacağım düşük fiyatlı Haziran vade longları yukarıdan okutmak gibi bir düşüncem var. Olur ya da olmaz, zaman gösterecektir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Jas hocam 10 puan eskiyle 1000 puan demek. Oluşacak gap bile bunun 3-4 katı olabilir. Gerisini siz düşünün
    İlk açılıştan bahsediyorum Sn el turco. Gün içi ne beklediğimi (ya da umduğumu) yazdım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    naci ağbal maliye bakanı olabilir derler. ama karlarını almadan açıklamazlar bunu. pazartesi robot ve mc yiyenlerin satışlarıyla çok aşağılar görülebilir fakat işlemler oturunca 1550 civarında dengelenme beklerim.
    Kararlarını eleştirdiği adamı bakan yapmaz... Geçin o işi... Nacinim fişi siyaseten çekildi... Naci nin defteri dürüldü... Siyaset çöplüğüne yada muhalefete yallah dendi...

Hikaye uydurmasın terste kalanlar

8.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    naci ağbal maliye bakanı olabilir derler. ama karlarını almadan açıklamazlar bunu. pazartesi robot ve mc yiyenlerin satışlarıyla çok aşağılar görülebilir fakat işlemler oturunca 1550 civarında dengelenme beklerim.
    Yukarı gapli açar ise cortlamayin çıktıkça puhahahaha

Sayfa 107/1001 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •