Sayfa 85/123 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon
Arama sonucu : 980 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Gümüş Agx

1. Sn hkm iki mesajiniza ayni yerde devap vereyim
    dedigim gibi olumlu dunya ne olacagi belli degil sabah kalktigimizda yasamiyorsak Ailenin en azidan kendi kendine nakit olarak yetmesi taraftariyim
    2020 son ayinda 1 ev 1 dukkan yatirimi yapip onlarinda tapusunu hanima teslim ettik
    Ben kira icin emlak yatirimina cok sicak bakmiyorum 800bine dukkan al 4000 e kiraya ver kiracisi ile ugras vs vs
    bankada yada baska bir yerde durdugunda para yumurtluyormu hayir organize sanayiden felan bir yer dusurursem hic kacirmam

Gumus olayina gelince daha once dedigim gibi 2 rakam yazmistim altinda yavas yavas alimlar yaparim ustune cikarsada agresif alimlar yaparim diye
    sonuc biz hala aradayiz
    Gumusde orta ve uzun vade beklentim 37 38$ sonrasinda 50 li rakamlar normalde bior onceki mesajda yazdigim strateji ile 37 den 5 de ucunu satarim geriye kalan 5 de 2 yi de 50 li rakamlardan cikardim
    ama fiziki alimlar ile tetiklenirse o zaman 50 li rakamlardan ben mal satmam
    Beklentim son bir alta dalis sonrasinda roket

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn culpable o videoları boşverin.Sizce gümüşte fiziki alımlar ve etf alımları sonunda gümüş fiyatlarını patlatır mı.patlatırsa ne zman patlatır bir tahmininiz var mı
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. benim icin tek rakam var bu haftaki rakam yaklasik 27
    Gumus 27 uzerine atarsa 5 parca alis yapacagim diye soyledigimin 5 de 2 ini hemen alirim . 2 hafta 27 uzerinde kapanis
    yaparsa geriye kalanida alirim ve beklerim
    27 uzerine atmadigi her gun icimde 22.xx lere dogru bir geri cekilme beklentim olur ve 22.xx rakamlari gorurse 5 de 3 luk alimi burdan yaparim . 22.xx altinda haftalik kapanis yaparsa geriye kalan 2 birim icin beklerim altinda kapanis yapmaz ise o zaman
    ustteki rakam ne ise o rakamin uzerine attiginda geriye kalan 2 birimi alirim

Biraz karmasik oldu ama
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yani. Sizden öğreneceğim çok şey olduğuna eminim. Biz daha yeni başladık emtia işine. Yazın grafik gönderin, tahminlerinizi paylaşın. Sizden faydalanalım.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Valla benim tahminim bu yıl içinde bu iş patlar.40 dolar üstünü bu yıl sonuna kadar kesin gibi görüyorum.Bu baskı ne zaman bitecek diye tüm dünya gözünü dikmiş kurt gibi bekliyor.O yüzden çaresizce açığa satışlarla aşağı basmaya çalışıyorlar.Ama artık gümüşte olay bitti.Tutamazlar artık.Elbet altında peşinden gelecek.Altın artık bir dönerse uzun süre soluksuz düzeltmesiz çıkar.Bu verdiği ara 2008 de bir ara vermişti,aynı onun gibi oldu.2000 2011 altın rallisine bakarsanız 2008 de de bir çentik olduğunu görürsünüz.Yay ne kadar çok gerilirse ok o kadar uzağa gider.Hedefim altında 2025 e kadar 11.600 dolar)))))))) Nedeni de 1970 rallisinin matematiksel simulasyonu ,ondan kesin rakam yazdım.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    benim icin tek rakam var bu haftaki rakam yaklasik 27
    Gumus 27 uzerine atarsa 5 parca alis yapacagim diye soyledigimin 5 de 2 ini hemen alirim . 2 hafta 27 uzerinde kapanis
    yaparsa geriye kalanida alirim ve beklerim
    27 uzerine atmadigi her gun icimde 22.xx lere dogru bir geri cekilme beklentim olur ve 22.xx rakamlari gorurse 5 de 3 luk alimi burdan yaparim . 22.xx altinda haftalik kapanis yaparsa geriye kalan 2 birim icin beklerim altinda kapanis yapmaz ise o zaman
    ustteki rakam ne ise o rakamin uzerine attiginda geriye kalan 2 birimi alirim

Biraz karmasik oldu ama
    Teknikçilerin dünyasını hiç anlamamışımdır ))))))Zor valla bu kadar ince hesap,işe yarıyorsa çok iyi ,insanın elinde baya baya bir yatırım haritası olur.Benim ne inandığım ne anladığım bir konu değil.

Ha uzun vadeli grafiklere inanırım elbet,trende inanırım,ama şurdan kırar buraya gider burdan düşer ,ters obo düz obo,bayrak flama aylık kapanış,4 saatlik ortalama falan hem yorucu hem insanı yanıltabilir diye düşünüyorum.Uğraşana inanana elbet saygım sonsuz.Para kazan da nasıl kazanırsan kazan,benim mottom bu.

Alın buyrun adamların insanları sürükledikleri dünya bu.

8. Teknik analiz dünyanın en boş işi. Her teknik analizin en sonunda vardığı yer hep aynıdır:

"Aşağı ya da yukarı gidecek." :D

Aslolan "temel analiz"dir. Temel analize göre pozisyon alanlar aşağı ya da yukarı gidecek demez. Aşağı ise aşağı, yukarı ise yukarı. Pozisyonunu alır bekler.

Sayfa 85/123 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •