Endekse dolar bazlı bakanda yok galiba temiz 15-20 gün elumizaaaa verdilarrr türküsünü şöyler longcular
Endekse dolar bazlı bakanda yok galiba temiz 15-20 gün elumizaaaa verdilarrr türküsünü şöyler longcular
Bu arada ufak bi not..
Naci RTE nin has adamıdır..
Asla sözünün dışına çıkmaz..
Öyle herhangi birisi gibi değildir..
RTE Görevden aldı ise Naci de ona şükranlarını sunuyorsa büyük ihtimal başka bi pozisyona geçirecek Naci yi..
Hazine bakanlığı olabilir..
Berat le birlikte birleştiril miş idi bu 2 bakanlık..2018 temmuz unda..
O zamanlarda tepki çekti idi..
Yeni başkan da sert bi tavır çizmez ise (ki ilk açıklaması o yönde) bunu normalleşme adımı olarak algılanabilir..
Biden önemli..
HDP konusunda ne amerikadan ne AB den henüz bir ses seda çıkmadı ki...
Alttan alta bir anlaşma mı var ..yok ..Bilemiyoruz..
Dün bi yerde hem biden hemde içeride cephe olmaz acaba Biden tarafı çözüldüde RTE içeride cephe açtı diye yazmış idi..
Oladabilir.
Tekrar yazıyorum..
Yarın için öyle kıyamet günü senayosu beklentim sıfır..
Ve unutulmasın ki çarşamba akşamı dolar 7.50 7.60 idi..
Borsa yatay hatta hafif artı bile açarsa şaşırmasın kimse..Ondan sonra 10 sayfa top atsan düşmez borsa lafı okumayalım..![]()
Net de dolasan bir yeni bakanlar listesi var ama aşırı spekülatif olacağı için paylaşmıyorum. Sözde bu akşam yayınlanacak.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
15nisana kadar faiz sabit cepte o var.
Yarın kaç olurdan ziyade piyasanın acelesi yok biraz kafayı kaldırınca doların 15 nisan faiz kararına 7.95 +-%1den karşılamak isteyeceğini tahmin ediyorum.
Pas geçerse pazartesi günü ortalamasına getirir, 7.50-60olacak o heralde
100bps hoşgeldin faiziyle 20 olursa ozaman şenlik başlar
Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir
Kim şort kim long bi anlıyamadık ..korkmann oolum
Sayın sevgili el turcoSayın jas
https://www.youtube.com/watch?v=AjHSRfo-W6g
Hayat hoş gerisi boş
İhtimal çok az ama + açarsa kazandığım için,%1/2 eksi de az kaybettiğim için şelalede reverse için sevinirim;vadelide mutlu olmak için sebep çok kafa pırıl pırıl...
Yer İmleri