Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Sn indregandi,
Sizi yaklaşık 16-18 yıldır forumlardan bilen bir kişi olarak yakın zamanda başlayıp bu forumda yaptığınız analizleri sürekli takip ediyorum.
Analizleri yayınlamaya devam ederseniz sevinirim. 35 haftalık bir öngörü benim gibi EW müptelası bir kişi için güzel bir veri.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spot xu030 da potansiyel tobonun sağ bacağına çekilirse 1545 e kadar sarkabilir,ordan long artıracağım. fırsat verirse de sabah 1560 lardan kol keserim artık. terste kaldık, düze çıkabilmem için oyun planımı bu şekilde kurdum.
xu030 1545, bist 1483 buralardan tepki bekliyorum.
4000 puanlık düşüşe de polyannacılık yapmıyorumdur umarım![]()
Twitter: @metalurjist_88
yanlız millet dağıldı
sayfalarca yazdılar. uykusuzluktan bayıldılar.
sayın JAS bende sizi buraya üye olmadığım zamanlardan göz ucu tanırım, 35 haftayı ben yazmadım, sayın Türkoğlu yazdı,
bende şu şekil, 104 hafta geriden sp 500 takip ederim,..buna göre 60 haftalık short parkurdayız,
diziliş,
11+12+12+8+17=60
bunlardan 11 hafta geride kaldı, 12 haftanınsa 2.haftasındayız, önümüzdeki hafta 3.hafta..bu 60 haftanın short manada tehlikeli bulduğum bölüm bu son 8+17 lik son kısım 25 hafta, bunda 8 haftayı hazırlayıcı 17 haftayı vurucu görüyorum,..
oraya gelene kadar olan kısımı nihai sonuç üretmeyen ''range trade'' olarak nitelendirebiliriz düşüncesindeyim
ama 60 haftanın yukarıdaki detayına girmez isek bütününü short görüyorum,...örneğin usd si olan tutar, gram altını olan tutar,
borsa için short içindeki hedefleride zaman zaman paylaştığım grafikten görüyorum ki bu 1813.90 değerinin yukarı geçilişi ni shortta kriter görüyorum, bunuda c>1813.90,short, long diye ilk üyeliğimden itibaren paylaştım,..
kısaca bana göre bu önümüzdeki short bölüm sonrası bir long bölüm ben buna long drive diyorum c>1813.90 an olabilir,..
zaten bütünü short gören bir kişi olarak 1813. 90sonrasını short oğlu short görmekteyim,..
iki analizim var,
biri zaman
biri rakam
ilginiz için teşekkür ederim,..çalışmalarınızda benzerlikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
uykusu kaçan bir tek biz değilizyabancılar bin pişman yine
https://twitter.com/AndreasSteno/sta...57871406227458
We will NEVER turn bullish on TRY as long as Erdogan is effectively running the central bank, and the renewed TRY-bulence is by the way a bigger issue for EUR than the USD.
bir daha da gelmez bunlar.
Twitter: @metalurjist_88
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri