Sayfa 151/1001 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Binance 7.51
    Çanakta...
    Bizim dükkan açılınca,nasıl bir ticaret olacak...
    Dipten çıkış ilginç teknik olarak...
    Yan tarafta bir tobo bozdu...
    7.360 gelen satışla tobo bozulup dibi deldi cuma günü...
    Bizim dükkan sahipleri,depolardaki malı pazara çıkaracak mı merak ediyorum...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    son söz yazıyorum burda,

60 haftalık short parkurdayız,

short parkur içinde long drive c> 181390 dır,..u aynı zamanda short krrter olup 18 ekime miadlıdır, 18 ekimden itibaren gelecek short globaldir,

zamanda analiz konusu sp 500 endex tir,
    rakamda analiz konusu bizatihi vob yakın vade endexdir,

bakalım ilerleyen ne gösterecek,

usulen ytd
    Sn indregandi,
    Sizi yaklaşık 16-18 yıldır forumlardan bilen bir kişi olarak yakın zamanda başlayıp bu forumda yaptığınız analizleri sürekli takip ediyorum.
    Analizleri yayınlamaya devam ederseniz sevinirim. 35 haftalık bir öngörü benim gibi EW müptelası bir kişi için güzel bir veri.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. spot xu030 da potansiyel tobonun sağ bacağına çekilirse 1545 e kadar sarkabilir,ordan long artıracağım. fırsat verirse de sabah 1560 lardan kol keserim artık. terste kaldık, düze çıkabilmem için oyun planımı bu şekilde kurdum.

xu030 1545, bist 1483 buralardan tepki bekliyorum.
    4000 puanlık düşüşe de polyannacılık yapmıyorumdur umarım
    Twitter: @metalurjist_88

4. yanlız millet dağıldı

sayfalarca yazdılar. uykusuzluktan bayıldılar.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn indregandi,
    Sizi yaklaşık 16-18 yıldır forumlardan bilen bir kişi olarak yakın zamanda başlayıp bu forumda yaptığınız analizleri sürekli takip ediyorum.
    Analizleri yayınlamaya devam ederseniz sevinirim. 35 haftalık bir öngörü benim gibi EW müptelası bir kişi için güzel bir veri.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sayın JAS bende sizi buraya üye olmadığım zamanlardan göz ucu tanırım, 35 haftayı ben yazmadım, sayın Türkoğlu yazdı,

bende şu şekil, 104 hafta geriden sp 500 takip ederim,..buna göre 60 haftalık short parkurdayız,

diziliş,

11+12+12+8+17=60

bunlardan 11 hafta geride kaldı, 12 haftanınsa 2.haftasındayız, önümüzdeki hafta 3.hafta..bu 60 haftanın short manada tehlikeli bulduğum bölüm bu son 8+17 lik son kısım 25 hafta, bunda 8 haftayı hazırlayıcı 17 haftayı vurucu görüyorum,..

oraya gelene kadar olan kısımı nihai sonuç üretmeyen ''range trade'' olarak nitelendirebiliriz düşüncesindeyim

ama 60 haftanın yukarıdaki detayına girmez isek bütününü short görüyorum,...örneğin usd si olan tutar, gram altını olan tutar,

borsa için short içindeki hedefleride zaman zaman paylaştığım grafikten görüyorum ki bu 1813.90 değerinin yukarı geçilişi ni shortta kriter görüyorum, bunuda c>1813.90,short, long diye ilk üyeliğimden itibaren paylaştım,..

kısaca bana göre bu önümüzdeki short bölüm sonrası bir long bölüm ben buna long drive diyorum c>1813.90 an olabilir,..

zaten bütünü short gören bir kişi olarak 1813. 90sonrasını short oğlu short görmekteyim,..

iki analizim var,

biri zaman
    biri rakam

ilginiz için teşekkür ederim,..çalışmalarınızda benzerlikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    yanlız millet dağıldı

sayfalarca yazdılar. uykusuzluktan bayıldılar.
    uykusu kaçan bir tek biz değiliz yabancılar bin pişman yine

https://twitter.com/AndreasSteno/sta...57871406227458

We will NEVER turn bullish on TRY as long as Erdogan is effectively running the central bank, and the renewed TRY-bulence is by the way a bigger issue for EUR than the USD.

bir daha da gelmez bunlar.
    Twitter: @metalurjist_88

7.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    uykusu kaçan bir tek biz değiliz yabancılar bin pişman yine

https://twitter.com/AndreasSteno/sta...57871406227458

We will NEVER turn bullish on TRY as long as Erdogan is effectively running the central bank, and the renewed TRY-bulence is by the way a bigger issue for EUR than the USD.

bir daha da gelmez bunlar.
    eee hep onlarmı bizi malda yakalaycak. birazda bizimkiler yakalasın. noldi pa..inyen yazsakmı twitlerına

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Toplantıda Kavcıoğlu'nun verdiği diğer ana mesajlar ise, yeni dönemde Merkez Bankası'nın politikalarında herhangi bir değişiklik olmayacağı ve Naci Ağbal'ın bıraktığı yerden devam edileceği yönündeki vurgular oldu.

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Piyasa bunu bekler...sakin olan panik yapmayan her zaman kazanır.....adam yazıyor kendi pazisyonunu haklı çıkarak şekilde....piyasaya politik bakanlar ...kendi düşünce ve pozisyonuna göre yazıp kendide inanıyor.....bu gözler neler gördü.....onun için sakin olalım....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 151/1001 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •