Sayfa 328/925 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. ben hic bir zaman kront zirve demedim o zamanda kront yatirimcisydim,

sana kivrak,

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu dedim sadece , su andada aynisini diyorum.

kivrak 8 lirada iken ettigin laflar yukarda,
    simdi kront 56 lira

7 lira olan sey nasil coik pahali olur ve 56 lira olan ayni sey nasil cok ucuz olur.
    o yapsak yalasak kivrak agzinla bir anlat hele.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

2. hadi bee ordan

Zirveye gelmiş dedin , imalı imalı neden yazıyorsun dedin şimdii..

EE var olan yatırımcılar nasıl anaycak bunu senden etkilenip ya sattılarsa hisse 25-30tlden?

Veya yeni girecek yatırımcılar korkup girmediyese 25-30 lardan ?

Hesabını ver bunların hepsini şimdi sonra konuş

3. Alıntı Originally Posted by Umutyildiz Yazıyı Oku
    Bir de rusyada rekabet çok çetin geçiyordu, cyberarkın elinden iş almaya da başlamıştı bay L, bu da es geçilmesin arada

lioness cevap,
    bir sürü masal dünya kupası masalı da var bay L'nin.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

4. Alıntı Originally Posted by zamane34 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hakkımızı aramamız gerek. Aklına bir öneri gelen varsa paylaşsın lütfen. Ytd

lioness cevap
    iş adammı olsaydım milyonlarım olsaydı bu Bay L ile gerekirse 10 sene mahkeme yollarıyla hakkımı arardım ama gariban ben hangi parayla uğraşıcam zaten psikolojik güç te bırakmadı bu şirket son 2 senedir olanlar

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    hadi bee ordan

zirveye gelmiş dedin , imalı imalı neden yazıyorsun dedin şimdii..

Ee var olan yatırımcılar nasıl anaycak bunu senden etkilenip ya sattılarsa hisse 25-30tlden?

sen mnce hesap ver bunların hesabını

6. 7-8 tl konusu için, sebeler yazıldı neden kötüledmim diye , özürler dilendi konu kapandı 1 sene önce ..

sen hala kopyala yapıştır yap akli dengesi bozuk zat

7. 08-11-2018, 09:23#2967lionnes lionnes şu an forumda

global küresel tek rakibi cyberark olan bay L, ama hortumcu bay L keyifler iyi mi?

08-11-2018, 09:30#2971lionnes lionnes şu an forumda

sen 2 iki yıldır 30 milyonun üzerinde arge pazarlama yap , bir çok fuara katıl, bir çok yeni müşteri ve partner ekle ve sonu. satışlar 2015 9.çeyreği kadar 2018 çeyreği gelsin yani 3 sene önceki çeyrek kadar satış yap.Üstüne 3 sene önce dolar 2,2lerdeydi, bu 9.çeyrek ortalama 6lardaydı.Bay L hadi çık bir açıklama yap yatırımcıya hadi!!

alinti lioness
    daha önce dediğim gibi bu ülkede uzun vade yatırım yapılmaz .sadece kron için değil bist şirketlerin yüzde 90 ından durum böyle.her iki senede bir bir olay olur bu ülkede.uzun vade yatırım için temel analiz dışında psikolojik güç de lazım.Bu ülkede birini halettsen diğeri sorun çıkarır bu sefer, psikolojik dayanıklılık da önemli .bu ülkede sayın osman abinin twiterda var ov trading yapılır sadece.Ayrıca bir diğer sebeb te tl bazlı kazansak bile hisslerde , dolar bazlı açıp baktığımızda aslında hep yerimizde sayıdığımızı görürüz.işte bu sebeble daha önce bist kumarhanesi adını vermiştim bu borsaya.

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    hadi bee ordan

zirveye gelmiş dedin , imalı imalı neden yazıyorsun dedin şimdii..

Ee var olan yatırımcılar nasıl anaycak bunu senden etkilenip ya sattılarsa hisse 25-30tlden?

hesap ver hesap bunların sonra konuş

Sayfa 328/925 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •