Şimdiden iyi haftalar dilerim. Altında umarım kazanan tarafta olursunuz![]()
Şimdiden iyi haftalar dilerim. Altında umarım kazanan tarafta olursunuz![]()
Takildigim FX forumlarında MB başkanı olayı konuşuluyor anlamadım gittiSanırsın viop forumu.
Yanlız bu gece o forumlarda bir hatun farkettim. Aynı benim hedefleri vermiş ve ilginçtir FxPro kullanıyor. Cidden şaşırdım.
Doğru diyorsunuz... Her şeyi bilip bilmeden eleştirenlere normalde uyuz olurum. Ve şimdi aynısını ben yaptım.
Ama o patent almayan bilim adamı...hayran olmamak elde değil!
Altında tamamen tahmin ürünü olan haftalık hedefimi paylaşıcam. Resimde daire ile işaretlenmiş bölge iki trendline ın kesişim noktası ve mıknatıs vazifesi göreceğini düşünüyorum. Yani 10 Mayıs haftası (+/- 1 Hafta) gibi fiyatın 1861 'e ulaşacağını tahmin ediyorum. Kesinlikle bu yönde işlem açmicam elbette.
Saygılar - bol kazançlar
![]()
Grafik harika![]()
Benim 1830 ile uyumlu. Yeni bir dip gelirse yatırımlık pozisyon açmak lazım. Ya da spottan gram altın almalı. Bir haberle bir iki günde bile gelebilir o fiyata.
Gbpsud toplamaya basladim. Ama aklimda su soru var.
Eurusd 1.16 ya kadar dusus bekliyorum. Bu dususe gbpusd eslik ederse 1.3750 altina gelir mi fiyat? O yuzden bu topladiklarimi 1.3890 dan verip asagidan tekrar alisa gecicem![]()
Bence gbpusd cikisi eurusd 1.16 gordukten sonra basliyacakO zamana kadar cok yüklenmek istemiyorum. Topladiklarimi kar gorunce elden cikarticam. Ne zaman ki eurusd de 1.16 goruldu o zaman tutucam gbpusd 1.41 e kadar.
Yer İmleri