Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Oooo Oooo bu ne ki, siz daha düşüş görmemişiniz, üç beş taban çekmişler 2001 de, eskiler anlatırdı hep, biz daha yeni gördük ilk tabanı
    Hamdım Piştim Yandım

2. Kuşlu siteden: İYİ Parti Grup Başkanı Prof. İsmail Tatlıoğlu;
    "Bize gelen bilgi Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınma sebebi, 128 Milyar dolarlık rezervin erime nedenini ve şeklini kamuoyu ile paylaşmak istemesi olduğu yönündedir.
    Erdoğan bunu açıklamak zorundadır." Bence açık, kontrollu devaliasyon! Fakirleştirdiler yine bizleri

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    dün sana ne yazmıştım büyük cesaret demiştim,onu yazarken bu kadar kağıdın taban olmasını da beklemiyordum
    SASA GUBRF aldım,sattım ama PGS ve CCOLA; tabanda duruyor... yarına nasip

4.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Nasıl olsa ayar kaçtı, gece Bi kararname çıkar bari,
    Doları 5 e sabitle, faizleri de, yurtdışına para çıkışına da ambargo koy, içeri girişi serbest bırak,
    Belki bugün düşüş bir anlam ifade eder hepimiz için

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    intahar olur,faiz 1000 i geçer......

Kendimi Tolstoy'un "İnsan ne ile yaşar" romanındaki adam gibi hissediyorum. Gözümü anca toprak duyurur emenike
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Dolarda asla short yapmıyorum....
    Bu durumda Long da yapmam...
    Beklemekte fayda olabilir...
    Dikkatli olunmalı...
    Kemal Sunal repliği;'sakıncalı bir durum'...
    Yatırım tavsiyesi değildir...Aman diyim...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    intahar olur,faiz 1000 i geçer......
    Nerede geçecek, onu da sabitle, faiz şu kadar, dolar bu kadar diye, madem herşey bu kadar kolay, , bari düşüş Bi anlam ifade etsin. Boşa batmış olmayalım

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Oooo Oooo bu ne ki, siz daha düşüş görmemişiniz, üç beş taban çekmişler 2001 de, eskiler anlatırdı hep, biz daha yeni gördük ilk tabanı
    o zaman sen disin ki Tüm kabineyi ve tabiiki maliye bakanını da Çarşamba gününe kadar değiştireceği söylentisi doğru ise, konuşmama sebebi üzerinde çalışıyor yapacağı ters bir hamle sarsıntıyı çöküşe çevirmemesi için dikkatini dağıtmamak tır.

Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •