Bugün tv de biri önce güveneceksin sonra güveneceksin en sonda bi daha güveneceksin dediğinde gülmüştüm ama kısaca durum bu hiç bir kuruma ve kişiye güven duyamıyorsun
bir halt olacağı yok.
Ayhan Abi bugun gorduklerimi yazayim
guven yoksa bunlari nasil oldu ?
Normal zamanda 13.30 dan sonra subeye gidip 100 150 bin tl nakit cekmek istedigim de isimiz sansa kalmis oluyordu
benden once birileri getirmemis ise sonraki gune kaliyordum .
Bugun ise durum farkli 13.30 dan sonra subeyi aradim 110.000$ nakit lazim dedim. beklentim yarina ayarliyalim demeleri idi ama biraz once bir musteri 400.000$ getirdi ondan ayirtiyorum cevabi oldu
Subeye gittigimde ise 2 kisi daha ayni miktara yakin getirdi ve hesaplarina yatirdi . 1 kiside sirt cantasi ile TL getirdi miktari bilmiyorum ama komple 200 luktu oda yaklasik 1m uzerindedir
Ayak ustu Muduru ve parayi yatiran 1 kisi ile biraz sohbet ettik neler oluyor boyle dedigimde verdikleri cevaplar daha ilgincti
Kesin birilerine soz verdiler o yuzden bu seviyelere getirildi.
Hareketin sebebi bu olduguna inaniyorlar . hadi diyelim bu gercek sebeb olsun
Birilerine soz verdigi icin merkez bankasi baskaninin alinip dolarin yukselmesine sebeb olan bir ulkede muduru es gectim o kisi nasil parasini kalkarda bankada tutar ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Şansa flat kalmışım, bugün siftah yapamadık, zaten direk tabana yapıştı kaldı, işlem yapamadık parada kazanamadık.. iyi tarafından bakacak olursak, enazından para kaybetmedik
numunelik bi dene tabandan lönk var, onuda ilk defa vadeliyi taban gördüm merak ettim yarın nasıl açılacağını
Cuma günü yaptığım diğer alıntımı da aşaya yapıştırcam, düşüncemde değüşük lük yok.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri