Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XXXII

hadi biz alışığız da, timoti eş fln bilimum em temsilcileri; bir gecede on binlerce hesap patladı ekonomi yangın yeri, acaba bir ipucu bir mesaj çıkar mı diye izlemek zorunda olanlara acıdım valla. kulakları zkldi 35 dk dır hoş geldin beş gittin.

hem sp, hem euorstoxx'ta banka bazlı graflarda banka rallisi var eylülden bu yana ama bir haftadır düzeltme var bankalar aleyhine yüzde 10 a yakın. ama ikisi de kanal üst bandına yaklaştı -yüzde 3 civarı kaldı-, muhtemelen dönecek. o zaman bizim bankalarda da bir hareket olur umarım. ha olur da berat merat gelirse o zaman yarrrrr dımcımız olsun borsa tanrıları

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    arkadaşlar boşta duran paranın viop tarafındamı yoksa bist tarafındamı durması daha mantıklı getiri açısından...

viop günlük nema oranı nedir?

bist nema oranı nedir?
    bistte nema vermiyor bildiğim kadarıyla ben viopta tutuyorum gecelik tlref oranında faiz veriyor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

3. Vatandaşın cebinde para yoksa,neylesin borsayı,neylesin arsayı,neylesin dövizin kaç olduğunu.
    paran mı var derdin var bu dünyada.

4.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    bistte nema vermiyor bildiğim kadarıyla ben viopta tutuyorum gecelik tlref oranında faiz veriyor.
    aracı kurum 19,50 ortalamayla satıyoruz son günlerde carideki paranızı dedi...

viop kendisi değerlendiriyormuş. Biz ona dokunmuyoruz dedi...

yeni kabine açıklanıp, piyasanın tepkisi görülmeden asansör yukarı aşağı çalışır. ama aynı kat a çıkmaya devam etmez. biraz kesin gibi oldu ama, ne yapayım hem mantığım hemde teknik bunu söylüyor. pardon, pardon, teknik diye bir şey yoktu. ağzımdan kaçtı. kahve fal ı öyle diyor
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6. döviznizi bozdurun diyor...

durum bayagı kötü herhalde...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    döviznizi bozdurun diyor...

durum bayagı kötü herhalde...
    borsaya yatırın demek istior...finans araçlarına yatırın dedi...

Şimdi cb piyasanın istediği bir maliye bakanı atasa yukarı ralli yapar mıyız, yaparız. Pekii pşyasanın istemediğinş atasa mesela malum şahıs gibi aşağı ralli yapar mıyız, yaparız. Şimdi bunun teknikle taktikle alakası nedir? Teknik temel tabii kş çok önemli ama sadece normal zamanlarda işler.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •