Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
garan ve akbank'la mesaj güzel verilmiş ve mesajı alan almış.
an itibarı ile piyasada hala sıkıntı yok. ama sürekli alıp vererek rahat bırakmıyorlar. testere diyosunuzya.. ondan yapıyorlar...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Kademeler çok sığ. İstediği gibi indiriyor kaldırıyor kimse kalmadı ki piyasada milleti patlattılar.
2 gün bedava hisse diye millete toplatırlar sonra bir daha yapıştırırlar tabana. Sonra tabana yapışanları sürerler tavana.
Neydi notumuz "Aşırı spekülatif, yatırım yapılmaz."
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Bunlar dedikodu bu arada.
Ben ihtimal vermiyorum. Lakin bunlar Naci'yi bakan olarak atayacak olsalar, hafta sonu Elvan çıkıp "faizleri arttırdı, hükümet politikalarını zora soktu." filan demezdi. BENCE...
O yüzden ben bu Naci atamasının piyasaların bir "keşke" si olarak görüyorum. Bu keşkeler dedikoduya dönüşüyor nihayetinde...
Ama benim olmaz dediğim herşeyi oldurtan bir parti olduğu için akp, bu saçmalığıda yapabilir mi...yapar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
gece yarısı çizilen adam nasıl hazine bakanı yapılır
2. si şimdiki mb ile naci ağbal kanlı bıçaklı naci bunu bayburtta listeden çıkartmış 2. kez vekil olmasını engellemiş.
şimdi naciyi mb nin başına mı getirecekler maliye bakanlığı deseler anlarım
ha hazine bakanı yaparlarsa çok gülerim
kaldıki naciyi götüren yazıyıda şimdiki mb başkanı yazdırmıştı gazetede
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri