Sayfa 450/1001 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    naci ağbal hazine bakanı olursa vob tavan olur bence
    hiç bir şey olmaz....bundan sonra eskileri unutun.....güven kaybedildi.....çok yatırımcı portföyünü kaybetti..... Ahmet Mergen de EKOTÜRK TV de konuşuyor muhtemelen oda baya kaybetmiş....kükrüyor hala devam ....mergeni böyle görmedim hiç....

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    naci ağbal hazine bakanı olursa vob tavan olur bence
    oyle bırsey olsa boyle bır dalgaya ne gerek vardı bugun acıklardı.....neden oyle bırsey yapsın....amac ne olabılır...yabancı...fıyata bakmadan sattı cıktı....bence bu haberler kasıtlı yayılıyor.....algı kasmak ıcın..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Endeks bir iki gün yataya bağlar dolar da 8 üstüne oturursa endekste ikinci dalga satış başlar ki bu yüksek ihtimal olacak gibi geliyor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Kabine listesi bugün tek tek biliniyodur piyasada işlem yapanlar tarafından. akp inanılmaz bilgi sızdıran bir yapı. Tüm yandaşlara dağıtılmıştır liste. Bana gelen haberlerde hesapda ordan ama ben 3. 4. kişilerden duyduğum için inanmıyorum şu an. Birinci ağızdan duysam emin olurdum. Ama dediğim gibi, şu an liste piyasada net olarak vardır...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hiç bir şey olmaz....bundan sonra eskileri unutun.....güven kaybedildi.....çok yatırımcı portföyünü kaybetti..... Ahmet Mergen de EKOTÜRK TV de konuşuyor muhtemelen oda baya kaybetmiş....kükrüyor hala devam ....mergeni böyle görmedim hiç....
    Aynen... 145 kadar Düşe kalka gider bist 100 ama buradan alan 145de kar alır, yukarıdan alanda 145 de zarara mal bırakır, terkeder borsayı, 145de tıkanırız, sonra ne olur bakıcaz diyor

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

ne damat ne naci bakan makan olamaz yazayım burayada tutmazsa utanırım
    bir halt olacağı yok.

7. bence önce doları biraz yükseltip satış baskısı kuracaklar endekste.
    ve sonra tek duş 150 bin yapacaklar.
    endekis ve dolar lönk pozlarımın bu yorumda etkisi olduğunu düşümüyorum. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. yabancılar geri geliyorsa olur o senaryo..

dolar yükserlirse geri gelmez.(haftalık 8 üstü)
    muhtemelen o baskı da, tam pres ile sonbulur.

Sayfa 450/1001 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •