Artan

42,24 10 13:55
78,65 10 13:55
32,56 10 14:40
110,20 9.98 14:41
204,00 9.97 14:40
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 14:40
10,69 -9.94 14:41
146,70 -9.94 14:41
105,80 -8.24 14:41
330,75 -7.74 14:42
Azalan Hisseler

İşlem

5.415.101.135,65 14:42
4.521.503.213,25 14:41
4.360.671.267,00 14:41
3.965.641.726,70 14:41
3.384.363.612,04 14:41
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Özelikle parantez içinde de belirttimki tapunun olması size ulaşabileceklerinin anlamı taşımıyor.sizi orda yoksanız nasıl bulacaklar ? muhtardan bulacaklar muhtar orda herşey çünkü .

Mesela iş acil olabilir bakmışsınız tarlanızda tesis kurulmuş. bizim aynen öyle oldu bir karayolu şirketi devletten ihaleyi alıyor ama tarsa sahiplerinin çok azına ulaşabiliyor muhtara 3 senelik 5 senelik kirayı imzalayıp ödüyorlar toplu, tarlaların tapuları var ama sınırlar belli değilbunu muhtarda tam bilemez. sadece senin parselin olduğu yerede yapabilr yada öyle bir noktaya koyarki 5 10 tane birden tarlayı işgalde edebilir. çık işin içinden çıkabilirsen. sonra firmaya şikayet gidiyor ne işin var tarlamızda gibisinden . muhtara verdik kira vs derken iş mahkemelik olmasın diye tarla sahiplerine yeniden ödeme yapıyor. bu nedenle dedim. tapunuz vardır zaten ama en azından siz sınır çekin vb. birde deden kalma olduğu için çok hisseli olur genelikle.

kısaca muhtar ile şimdiden bir topluca görüşme yapın böyle bir durum var diye.

kamulaştırma olayı aihm ne kadar yoluvar birşey olmaz korkmayın ondan. arsa sahibi istemez ise yol bile geçemez diye biliyorum artık. çünkü buzamana kadar ne kadar mahkeme olmuşsa arsasahibi kazandı sanırım butür işlerde. belediyeler bile değerinde arsa veya para vermediği surette park bile yapamaz.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Özelikle parantez içinde de belirttimki tapunun olması size ulaşabileceklerinin anlamı taşımıyor.sizi orda yoksanız nasıl bulacaklar ? muhtardan bulacaklar muhtar orda herşey çünkü .

Mesela iş acil olabilir bakmışsınız tarlanızda tesis kurulmuş. bizim aynen öyle oldu bir karayolu şirketi devletten ihaleyi alıyor ama tarsa sahiplerinin çok azına ulaşabiliyor muhtara 3 senelik 5 senelik kirayı imzalayıp ödüyorlar toplu, tarlaların tapuları var ama sınırlar belli değilbunu muhtarda tam bilemez. sadece senin parselin olduğu yerede yapabilr yada öyle bir noktaya koyarki 5 10 tane birden tarlayı işgalde edebilir. çık işin içinden çıkabilirsen. sonra firmaya şikayet gidiyor ne işin var tarlamızda gibisinden . muhtara verdik kira vs derken iş mahkemelik olmasın diye tarla sahiplerine yeniden ödeme yapıyor. bu nedenle dedim. tapunuz vardır zaten ama en azından siz sınır çekin vb. birde deden kalma olduğu için çok hisseli olur genelikle.

kısaca muhtar ile şimdiden bir topluca görüşme yapın böyle bir durum var diye.

kamulaştırma olayı aihm ne kadar yoluvar birşey olmaz korkmayın ondan. arsa sahibi istemez ise yol bile geçemez diye biliyorum artık. çünkü buzamana kadar ne kadar mahkeme olmuşsa arsasahibi kazandı sanırım butür işlerde. belediyeler bile değerinde arsa veya para vermediği surette park bile yapamaz.
    Nikiniz EMLAK ama konuyla pek ilginiz yok gibi ; Öncelikle Tüm Türkiye de e- devlet dedikleri portala kişisel her veri yüklü. PTT den alacağınız bir şifre ile E-Türkiye sitesine girecek, orada tüm kurumların harf sırasına göre dökümüne bakacak, Tapu kadastro Gn.Md. lüğü başlığına tıklayacak ve '' tapu bilgilerim '' sekmesine tıklayarak üzerinize kayıtlı tüm bilgileri detaylarına kadar göreceksiniz. SGK başlığında kullandığınız ilaçları, ilaç bitim tarihlerini, aile hekiminizi vs. görebilirsiniz. Mesela Nüfus ve vatandaşlık gn.md. lüne tıklayınca nüfus kayıt örneği alabilirsin. Velhasıl, istediğin her konuya ulaşabilirsin. Sadece kullanmasını bilmen yeterli.

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Nikiniz EMLAK ama konuyla pek ilginiz yok gibi ; Öncelikle Tüm Türkiye de e- devlet dedikleri portala kişisel her veri yüklü. PTT den alacağınız bir şifre ile E-Türkiye sitesine girecek, orada tüm kurumların harf sırasına göre dökümüne bakacak, Tapu kadastro Gn.Md. lüğü başlığına tıklayacak ve '' tapu bilgilerim '' sekmesine tıklayarak üzerinize kayıtlı tüm bilgileri detaylarına kadar göreceksiniz. SGK başlığında kullandığınız ilaçları, ilaç bitim tarihlerini, aile hekiminizi vs. görebilirsiniz. Mesela Nüfus ve vatandaşlık gn.md. lüne tıklayınca nüfus kayıt örneği alabilirsin. Velhasıl, istediğin her konuya ulaşabilirsin. Sadece kullanmasını bilmen yeterli.
    Konu hakkında ciddi oldumu söyledim. e devletin ne demek oldunu ben biliyorumda annem ne bilsin üzerine kaldığını ? ne diyorum birkez daha okuyun... köy tarlasından bahsediyoruz. zamanında dedem bilmem nereye pazates ekmiş diye yazmışlar tapuya. e devlet dediğiniz olay kaç senelik dostum ? burda bir asırlık süreden bahsediyorum !

100 sene önce insanlar böyle değildi orası kimin mehmetin yaz üstüne .mehmetin haberi yok mehmetin orda olmasınada gerek yok.

Şimdi bir m2 yerde üç kağıt yapacam diye kılı kırk yarıyor millet.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •