Tahta yapici iyi bir destek attim ,
onlarda evladiyelik oldugelmez , bekleme haberin olsun
![]()
Tahta yapici iyi bir destek attim ,
onlarda evladiyelik oldugelmez , bekleme haberin olsun
![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Sizde iyi yapmışsınız Sn. Dvk_Psh, hayrını görün. Sabah bende az bir miktar daha ekleme yapıp, şimdilik kenara çekiliyorum. Az bir miktar yedek akçe kaldı onu zor günler için tutuyorum. Temettüleri alınca duruma göre bakarız artık. Kimse moralini bozmasın bugünlerde geçecektir, sabır ve zaman her şeyin ilacıdır. Sağlıkla kalın.
Aynen bende alımlarımı tamamladım, yastık altı dursun
Sizede hayirli olsun sn Foton![]()
200 günlük üssel ortalama olan 14.75 desteğinin aşağısında kalıcılığın sağlanamaması sonrası alımların kuvvetlendiğini ve fiyatların yükselen trendine geri döndüğünü takip emekteyiz. Trend desteğini 16.20 olarak takip ederek bu seviyenin aşağısına geçilmediği sürece alımların devam etme ihtimalini yüksek görmekteyiz. Böyle bir durumda 17.55 direnci ile birlikte 18.80 seviyesini de bir diğer hedef olarak izlemeye alacağız. · 16.20 üzerinde kalıcılığın sağlanamaması durumunda 14.75 desteğini izlemeye devam edeceğiz. Özellikle bu desteğin kırılması satışları sertleştirme ihtimalini oluşturacağı için 13.30 - 13.00 bölgesi hedef konumuna yerleşebilir. A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. [www.a1capital.com.tr] (http://www.a1capital.com.tr) *** Yasal Uyarı Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Herkes genel kurula mı gitti acaba, Dvk katıldıysan selamlarımı iletmedin mi Reha bey'e.
The Marmara'daymış, ayıptır söylemesi çok kez gitmişliğim var, hatta 1 hafta kamp yaptğım bile olmuş, ekonomi forumu. Yedikleriz içtikleriz sizin olsun gelişmelerden haber verin.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri