Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    APD perşembe -20 bin idi, bugün satıcılı bir gün geçti.. APD bugün +40 bin, pazartesi alıcılı bir seans ima eder.. açılışın eksi yada artı olması bundan bağımsız, açılış sonrası gelişecek işlerden bahsediyorum
    22 mart pazartesi aps 510 bin
    Salı günü. 479 bin
    Çatlamba günü 477 bin
    Petlembe günü 457 bin
    Yukarı giderken pozlar kapandı
    Bugün ise ciddi aşağı indik
    Biraz toparladı
    40 bin arttı
    Benim bakışa göre
    Aşağı devam ihtimalı daha yüksek

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Mazotu doldurdu, depoyu fulledi, şimdi ekmeğine bakacak. Mazot ya teb ya isyat, sanki bana isyat gibi geliyor ( o da yüklü spot mala girmiş short hedge amaçlı açtı ise mazot olmak koymayabilir )

Teori tabi, bilmiyoruz.

8 milyon kaybeden olmuştur ama ne kadar koyduğu da önemli, bana kaşla göz arasında 80 girdi ne yalan söyleyeyim çok aşırı koydu.

Kapanamasam 250 filan giriyordu!!!

Pandemide spot portfiyum her gün -100 yazıyordu o bile viop da saniyeler içinde giren kadar koymadı.

Bak memedabi ne dio? Viop yapman dio.

Haklı.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    APD perşembe -20 bin idi, bugün satıcılı bir gün geçti.. APD bugün +40 bin, pazartesi alıcılı bir seans ima eder.. açılışın eksi yada artı olması bundan bağımsız, açılış sonrası gelişecek işlerden bahsediyorum
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

elin endeksi yukari ralli yapar bizimki asagiya ralli yapar...bunlar kafaya koymus batirmadik adam birakmamaya

gecen sene pandemi baslangicinda bile boyke hizli dusus yasamadik asagi devam edeceksek 100 kadar yolu var buralardam donduk dondum donemedik bu isin ici de olan cok kisi batar

Şey 8 üzerinde kalıcı olursa enflasyon hedefleri çöpe gider ..Faizin 19 olmasından rahatsız olan Şahap bey ile şey bey 15 Nisan’da buluşacak..Kendileri yaptı kendileri temizlesin..izleyelim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Katırcı dostum enflasyon kol gibi olsa umurlarında olmaz...

7.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    İstanbulda birisi 8 milyon TL kaybetmiş bu çalkantılı ortamda aman arkadaşlar dikkat full pozisyon girmeyin. Cuma günleri uzak durun. Artik çok agresif bir piyasa içindeyiz hizli düşürüp hizli alabiliyorlar robotlarla baş edemezsiniz.ytd

belirsizlik geçene kadar nakitte kalmak en iyi yol aslında. En azından kardan zarar ettim diyebilir..... veya verilmiş sadakam varmış diyip şükredebilirsiniz....

Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •