Trump, içten pazarlıklı değildi.
Tweetini atar işi hallederdi.
Belki ilk anda sonuçları acı oluyordu.
Ancak acının sonuçları uzun sürmez, muhatapları da kendilerini ona göre ayarlarlardı.
Tükürdüklerini yalarlardı.
Biden, öyle değil.
Tam bir politikacı.
O da dediğini yaptıracak.
Ancak kırmadan, dökmeden ancak acı çektirerek.
Çin işkencesi gibi olacak.
Uzun bir süreçte hep küçük küçük darbelerle rakiplerini al aşağı edecek.
Beğenmediklerine hiç kızmayacak, ancak bir şey de vermeyecek.
Yasalara, Mahkemelere hiç müdahale etmeyecek.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Şu anda sadece ruslar var,ruslar pek para bırakmaz.Ama gene de baya baya turist var,aslında bu kadarını beklemiyordum.Yalnız bu mutant falan eğer bu hız kesilmezde turist sayısı artarsa antalya için kırmızı renk yetmez,o skalada mor renk kategorisi de eklenir yakında,ilk moraran da antalya olur,ikinci favorim istanbul.Bu ruslar virüs falan zerrece sallamıyor,adamlar değişik.
O noktaya gideceğimize ihtimal vermiyorum.
Bu nedenle içim rahat, ancak gidişata üzülüyorum.
Görevimiz ya zengini daha zengin etmek, ya da garibana yardım etmek. Şöyle ortada soluklanıp hiç bir şey düşünmeden yaşamak gibi bir opsiyonumuz yok. Zaten kimseninde umrunda değiliz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
E yastık altı altını doları niye çağırıyor o zaman,madem likidite sorunu yok.Zaten yatırdığımız dolarları döndürüp döndürüp gene bize satıyor.Bu sistem bile tıkanmış olmalı ki taze para istiyorlar.Gavurlar geçen hafta borsadan çıktı gitti altı yedi herneyse o kadar milyar doları aldı dışarı çıkardı.Bu parayı yerli bozdu.Bu bankadan bozulan para elbet merkezde zorunlu karşılık anlamında da bir azalmaya neden oldu.Bu gavurların haftalardır borsalardan çıkıp dolarları alıp alıp gitmeleri işi devam ederse tulumbada su falan kalmaz yakında.Con ahmetin makinası bozulur.
Hafta sonu taş yağmaz ise buralar normal...
Rusun zengini kızıldenize fakiri bize geliyor...yine de hiç yoktan iyidir...
Aslında kasa negatif, 450 kağıttan fazla borç var , cari açık var , ithalata dayalı ihracat var , dövizin sağlam adımlarla yükselmesi lazım fakat bir şekilde frenleme oluyor bazen kamu bazen yabancı...8.5 sert harakete benzer bir hareket çekip malı yine bizim ky ye yıkabilirler...
Bu hafta haftalıkta 8 üstü kapanış dövizci için umut verici...bakalım ne olacak....
Mal dediğiniz doları küçük yatırımcıya devretmekse sizle aynı fikirde değilim.Bu seferki 8.5 a gidiş geçenkine benzemez.Ben rahip benzeri bir grafik görüyorum.Onda 7.2 üstü 5.9 a kadar bir geri çekilme oldu ondan sonra ara vermeden 8.5 a kadar bir yükseliş oldu.Bunda da 8.5 üstü 6.9 oldu hemen hemen benzer bir yüzdede bir düzeltme diyelim,sonrasında gene soluksuz bir yükseliş dalgası bu yıl 9.5 falan gösterir.Yalnız malum ben tekniğe falan inanmıyan bir yatırımcıyım ,aslında,dolar yatırımım altın yatırımım tamamen temele dayanan grafiklerden bağımsız bir yatırım,ama bu grafiklere bakıyorum bakıyorum,bunun arkasında sağlam bir akıl var,nasıl yapıyorlarsa olayları fiyatlara, fiyatları olaylara uyduruyorlar olacak olan oluyor,ilginç cidden.Ellıotdu,rsi di,ıchımokuydu ,bayraktı,flamaydı oturup çalışsam mı nedir))))))))))
Ha dolar için temel olarak mantıklı değer kaç derseniz cari açığı sıfırlayan artıya geçmemizi sağlayan rakamdır.Yoksa paydadaki sıfır gibi değer sonsuza kadar gider,rakamın manası olmaz,paramız kağıt parçası olur çıkar.Bunun yaşandığı pek çok ülke var,olmaz demeyin arkadaşlar.Zamanında arjantin mucizesi diye bir kavram vardı,venezuela dünyanın en fazla petrolüne sahip ülkesi baya baya zengin bir ülkeydi,almanya bile zamanında bu tokatı yedi.
Yer İmleri