Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Odasında TV olan bir site meşhur cuma günü birilerinin 430 milyon dolar aldığını haber yaptı malumunuz. Ama ortaya çıktıki o gün meğerse birileri 1.1 milyar dolar almış. 7.20 den 1 milyar dolar aldın, 8 den sattın. Kar?
    İkincisi meşhur cuma gecesine kadar viop kısa biriktirdin. Pazartesi, salı tabanlarında paranı kaça katladın?
    Hala hem burda hem kuşlu sitede 'safça' eniştem beni niye öptü diyenleri görmek insanı gerçekten hayret ettiriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    evet övünmek gibi olmasında tepeden tırnağa çok fedakar bir milletizdir. yemez yedirir, giymez giydiririz. evdekilermi? amaan düşündüğümüz şeye bak onlar bişeyler bulur yerler
    kesinlikle hocam buna katılıyorum. Bir anne olarak, yemeyiz de giymeyiz de..... aman sonra alırım.. kendi önceliklerimizi hep erteleriz.

3. Abka vardı burda. Hala vardır belki. Bankacılık endeksi yukarı döndü falan diyodu. Ahahahahahahaha

4.  Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Ve aleyküm selam, bildiğim bir kelimeydi ama acaba bu kelime tahkir, ayıp içeren bir kelime mi diye TDK sözlüğe baktım.

karı

1. isim Bir erkeğin evlenmiş olduğu kadın, eş, refika, zevce:
    "Eve varınca karım Fadime kapıyı açar." - Sait Faik Abasıyanık

2. isim, kaba konuşmada Kadın:
    "Analar ağlıyor, nişanlılar ağlıyor, karılar ağlıyordu fakat Saliha kadın buna alışmıştı." - Halide Edip Adıvar

3. isim, halk ağzında Yaşlı, ihtiyar.

Karı kelimesine kafayı takmaktansa gazetecilik diye yaptığı manipülasyona bir kaç kelime etseydiniz keşke. Kimbilir bugün kaç kişinin yanlış hareketlerle batmasına sebep oldu. Mesela hisse.net'in en eskilerinden Karahan bu twiti alıntılamış ve bu hesabın gerçek twitter hesabı olup olmadığını soruyordu. Düşünün Karahan gibi biri bile belki bu haberi verenin kimliğinden yola çıkarak belki poz aldı veya kapattı, veya aldığı pozisyondan şüpheye düştü. Fakat siz işaret edilene değil de işaret parmağına bakmışsınız.

Selametle

Bir başkasının söylediğiyle asla hareket etmedim. Eğere edersem batmaya da mahkumdur. Nediyoruz hep YTD. Ben bir bayan olarak rahatsızlığımı dile getirdim. Değiştirip değiştirmemek sizin kararınızdır. Ben hoşlanmadığımı dile getirdim. Sende bu laf normal bir laf diye savunuyorsun. Bunu sabaha kadar tartışsak her kezin doğrusu kendinedir. benim için yanlış olan senin için doğrudur bunu değiştiremeyiz.

Bu han fendinin yazdığına uyanlar aslında onun düşüncelerini aklından geçirenlerdir. Sadece bir kıvılcım bekliyorlardı. Yazısını okuyan abi ya bak işte benim gibi düşünüyor deyip hisselerini satmıştır.

Ha dileğimiz söylediklerinin doğru çıkmamasıdır. Doğru çıkarsa ne yaparız. bilemeyiz.

Alıntı Originally Posted by Ege Mavisi Yazıyı Oku
    Abka vardı burda. Hala vardır belki. Bankacılık endeksi yukarı döndü falan diyodu. Ahahahahahahaha
    olabilir.. önemli olan en son ne düşündüğüdür. ayrıca herkesin düşüncesi kendini bağlar. kimse burda vazifeli danışman değil, görevde yapmıyor...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    olabilir.. önemli olan en son ne düşündüğüdür. ayrıca herkesin düşüncesi kendini bağlar. kimse burda vazifeli danışman değil, görevde yapmıyor...
    En son geçen ay bankacılık endekisi aşağı döndü dediydi sanırım gözden kaçırdı arkadaş, geçen seneden dediği akılda kalmış olmalı...
    Aklıma gelmişken, sensör bayım da 1600 lerden lönklüyo du dedim ki ona, bak büüüle kavurma yapıyon sonra endekis şaş gaza düşer ve derler ki 1600 lerden lönklüyo du
    Aslında imza kısmına, işime gelmezse anında satarım ibaresi yazmak lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    En son geçen ay bankacılık endekisi aşağı döndü dediydi sanırım gözden kaçırdı arkadaş, geçen seneden dediği akılda kalmış olmalı...
    Aklıma gelmişken, sensör bayım da 1600 lerden lönklüyo du dedim ki ona, bak büüüle kavurma yapıyon sonra endekis şaş gaza düşer ve derler ki 1600 lerden lönklüyo du
    Aslında imza kısmına, işime gelmezse anında satarım ibaresi yazmak lazım.
    burda insan her zaman yanılabilir, yanılnmış gibi algılanabir. bak ben bugün kendimden bir örnek vereyim. bir ara piyasa çöküyor dikkat diye mesaj atacaktım vazgeçtim iyide olmuş. çünkü destek kırılıp piyasa boşluğa düştü ama dönüp geri aldılar. ben bunu farkettim. yazmış olsaydım yanılmış olacaktım. yani kimse piyasa peşinde koşmak mecburiyetinde değil. üstelik burası en tecrübeli oyuncuların topiği viop... yok öyle olmadı, yok şöyle oldu, fazla olur. herkesin aklı var var fikri var...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bana kalırsa bankaları biraz daha zopalıycaklar
    Mesela bunu çarşamba günü yazdıydım, zopalıycaklarını bile bile iki gündür dipten garan da şansımı denedim ama olmadı.
    napak yağni, biz alınca herif dibinin dibini gösteriyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •