Sayfa 550/1001 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Aşırı spekülatif ve riskli bir borsada olduğumuzu unutmayalım. Yatırım yapmaya bana gore değmez. Vurup kaçabiliyorsan senden iyi kimse yok. Yapamıyorsan altin al döviz al arsa al bekle. Yukarıda sn rosense bankacılık endeksinin güzel bir grafiğini koymuş. Önümüzdeki hafta o ters bayrağın direğini geçirebilirler ortam çok müsait. Garanti çok düştü evet çok düştü ama bu dahada dusmeyecegi demek degildir. Oyle kritik bir haftaki bankacilik endeksindeki ters bayrak dolardaki bayrak insani hayattan sogutur. En azından bankalardan uzak durmak gerekiyor. Badem tahtaları bankalara göre biraz daha güvenli.

forum ortamı bana DERS konusunda yardımcı olabilmesi için araştırma yada gördüğüm formasyon yada çizimleri tekrardan üzerinden geçmemi sağlıyor daha fazlasın olması temennisiyle ....

twitterde gördüğüm benimde daha önceleri PİN MUM diye bir kardeşimin paylaşımı aklıma geldi bir varsayım dikkate almakta fayda var.

Tüm sektörler tüm tahtalar riskli. Arada güzel düşmüş senet buluyorum elim al tuşuna gitmiyor. Henüz dow balonu da patlamadı. Patlarsa neler olur hesap edin. 2021-2022 için en ideal 3 yatırım seçeneği var: faiz, faiz, faiz �� ��
    audentes Fortuna iuvat

3. Haftalik Dolar bazlı xbank en dipte ve çok hassas bir destekte kapadı
    bu kapama şekli iyi durmuyor
    haftaya pay vadelilerin (hisse vadeli) vade sonu
    yine volatil bir hafta olur bence

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Tüm sektörler tüm tahtalar riskli. Arada güzel düşmüş senet buluyorum elim al tuşuna gitmiyor. Henüz dow balonu da patlamadı. Patlarsa neler olur hesap edin. 2021-2022 için en ideal 3 yatırım seçeneği var: faiz, faiz, faiz �� ��
    GUBRF ve SASA 'da oyuncular güçlü.. Patlamaz
    Çok düştüğünde KAP'ta hemen bi haber,senet TAVAN!

(Bu hafta kağıdı KAP'la tavan yaptıran 2 senet)

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    GUBRF ve SASA 'da oyuncular güçlü.. Patlamaz
    Çok düştüğünde KAP'ta hemen bi haber,senet TAVAN!

(Bu hafta kağıdı KAP'la tavan yaptıran 2 senet)
    Oyuncu da sonuçta kar etmek için para gömüyor bu meret gazoz kapağı ile oynanmıyor ki zzarar edeceğini anladığı an tüyer. Sağlam görünen çok kağıt dibin dibini gördü. Borsacının bence en kurnaz türü en fazla şüphe edendir. Şüphe iyidir, çok emin olmak çok pahalıdır.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Arkadaşım der ki;
    Benim bankada 95.000 TL nakitim var..

Hesabına bakıyorsun.. 95.000 nakit var.. Doğru..
    Piyasadan/bankalardan 159.000 TL kredi kullanmış..
    Gerçek durumu, 61.000 TL piyasalar borçlu..

Basitçe,halimiz bu.. Yabancı,yerli bu durumu görmez mi? Tedbir almaz mı?
    159.000-95.000= 64.000... muhahahahh

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bence halkbank hepsini yanına cekiyor ülkede fiyatı artmayan tek şey banka hisseleri. Numunelik bunlar alip birer lot saklamalı.
    Halkbank'ın yp cinsinden maliyeti 50 TL ye yakın bunu yabancı almıştı çoğunluk bugün bir dolardan aşağı satanlar 49 dolarını çöpe atıp kaçıyor. Hakeza garanti de sattığı lotu almaya kalksa garanti kaça katlar. Bizim bilmediğimiz yada Öngöremedigimiz bir şeyler var. Ben çoktandır sosyal medya ya girmem, bugün girdim RTE kimlerle savaş halinde, ülkeyi teslim alacaklarmis reis onun için mücadele ediyormuş. MB çoğunluk hissesini almış onun için dış güçler buna savaş açmış. Burda hatta deniz 43 beyin sayfasında her yer de bunlar çoğunlukla görülüyorsa YSK 6 ayda verdiği kararı 10 günde veriyorsa seçim var. Ha seçim de muhalefet %70 gibi çoğunluk olmzsa,h ucu ucuna giden bir süreçte reis ne yapar eder alır.

8.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Haftalik Dolar bazlı xbank en dipte ve çok hassas bir destekte kapadı
    bu kapama şekli iyi durmuyor
    haftaya pay vadelilerin (hisse vadeli) vade sonu
    yine volatil bir hafta olur bence
    Borsaya ilgi devam ediyor,

26 Mart 2021 itibariyle MKK nezdinde kayden saklanan menkul kıymetlerin yatırımcı ve hesap sayılarını gösteren haftalık kapanış verileri:

Sayfa 550/1001 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •