Acil servise veya yoğun bakıma erişebilmektedirler.
Not: Kusura bakmayın yazım kötü...
Sayın heval
Daha önce ya?dışım gibi kimin neden daha çok etkilendiğini veya etkilenmediği TAM olarak bilinmemektedir.
Ama somut bir sonuç var. Şuanda günde 150 insan vefat etmektedir. Covid yüzünden. Daha ne olsun?
Sayın heval
Daha önce ya?dışım gibi kimin neden daha çok etkilendiğini veya etkilenmediği TAM olarak bilinmemektedir.
Ama somut bir sonuç var. Şuanda günde 150 insan vefat etmektedir. Covid yüzünden. Daha ne olsun?
Sn asdek sakıncalıysa cevap vermeyebilirsiniz,ben emekliyim siz aktif çalışıyorsunuz sanırım,cevap vermemenizi çok iyi anlarım.Sizce bu rakamlar sağlıklı mı ölen sayıları doğru mu,yani covidden ölenler hala başka nedenlerde öldü diye kayda geçiyor mu.
Güneş ışığını kısmen ya da tamamen keserlerse alternatiflerimiz neler olabilir?
Originally Posted by sadecegrafik
Peki bu Bill amca güneşi Haziran ayında tebeşir serpip bloklayınca nasıl güneşleneceğiz? Haziran 2021 ayında Harvard Üniversitesi ile birlikte Atmosfere tebeşir tozu serpilince solaryumda güneşlensek yine aynı tadı alır mıyız? Proje kesinleşmiş.
Could dimming the sun help to cool the Earth? Bill Gates wants to spray millions of tonnes of CHALK into the stratosphere to reflect sunlight and slow global warming - but critics fear it could be disastrous
Öyle diyorsanız öyledir..
Umarım tez zamanda sevdiklerinizde yakalanıp bağışıklık kazanırsınız
Umarım sizde bağışıklık kazanırsınız ...Benim çevremde o kadar covid olan oldu ki hiçbirinde bahse konu ağır vaka oluşmadı...Covid + ciddi kronik rahatsızlık var ise bağışıklık çökmüş vucuda o ağır ilaçlarıda verince ne olmasını bekliyorsunuz....
Umarım sizde bağışıklık kazanırsınız ...Benim çevremde o kadar covid olan oldu ki hiçbirinde bahse konu ağır vaka oluşmadı...Covid + ciddi kronik rahatsızlık var ise bağışıklık çökmüş vucuda o ağır ilaçlarıda verince ne olmasını bekliyorsunuz....
Di mi di mi aslında ilaca da pek gerek yok,olayı bünyeye bırakmak lazım,allah ne derse o olur.
Yer İmleri